Медицинска лаборатория Хасково

В Медико-диагностична лаборатория в град Хасково се извършват широк спектър от медицински изследвания: хематологични, имунологични, хормонални, биохимични изследвания и анализ на туморни маркери.

Infocall.bg
Медицинска лаборатория Хасково - Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Медицински изследвания в Хасково

Медико-диагностична лаборатория в град Хасково разполага със съвременно оборудване за анализ. В лабораторията се извършват медицински изследвания:

  • хематологични;
  • имунологични;
  • хормонални;
  • биохимични изследвания;
  • анализ на туморни маркери;
  • определяне на кръвни групи.

В лабораторията работи екип от висококвалифицирани лекари и лаборанти, които използват модерни методи и апарати за анализ.

МДЛ извършва постоянен вътрешен контрол на резултатите, за да се осигури сигурността на пациентите. Това гарантира и тяхната точност, което улеснява поставянето на диагноза и назначаването на правилно лечение. Ще получите винаги бързи и точни резултати.

Медицински изследвания в Хасково - Медицинска лаборатория Хасково
Ключови думи: хематологични изследвания Хасково, имунологични изследвания Хасково, хормонални изследвания Хасково, биохимични изследвания Хасково, туморни маркери Хасково, медицински изследвания Хасково, медико диагностична лаборатория Хасково
Етикети: Биохимични изследвания, Добър лаборант, Изследване на кръв, Изследване на хормони, Имунологични изследвания, Клинична лаборатория, Туморни маркери
Тази страница е посетена 11129 пъти.
Общо посещение на профила: 19463.
Телефонен номер е поискан 28 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка