Монтаж и демонтаж на мебели от дърво Мебел Майстор

Проектиране, изработка и монтаж на мебели от дърво за офис дом и градина. Сглобяване на новозакупени мебели и реставриране на стари. Качествено махане и лепене на тапети, боядисване с латекс, работа с дърво и обработка с грунд, лак и боя.

Infocall.bg
Мебел Майстор - Infocall.bg
град София-Лозенец
Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

За Мебел майстор

Казвам се Митко Койнов и се занимавам с монтаж, демонтаж и реставрация на мебели от дърво. В бизнеса с монтажна дейност съм от 2009-та година, като съм работил с клиенти по самостоятелни проекти. Когато искате реставрация на стари мебели или сглобяване на нови мебели, без притеснение може да се обърнете към мен като използвате ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ в дясно. В момента работя по проекти в екип с още един помощник.

Работя с дърво и дървени плоскости от 7 години. През години успях да помогна на доста хора, нуждаещи се от сглобяване на мебели от IKEA и Виденов.

Не се колебайте да се свържете с мен, за да обсъдим вашия проект!

Надявам се да Ви бъда полезен с уменията си. За момента може да ползвате услугите ми само на територията на гр.София

С уважение : Митко Койнов

Ключови думи: сглобяване мебели София, монтаж мебели София, демонтаж мебели София, реставрация мебели София, демонтиране стари мебели София, ремонтиране мебеле София, монтаж мебели IKEA София, сглобяване мебели IKEA София, монтаж мебели Виденов София, сглобяване мебели Виденов София
Тази страница е посетена 343 пъти.
Общо посещение на профила: 343.
Телефонен номер е поискан 36 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка