Мебел стил ООД

Мебел стил ООД град Казанлък извършва производство и продажба на мебели: маси, столове, люлки. Предлага възглавници за столове и шезлонги, обзавеждане за басейни и градини.

Рейтинг 5
Мебел стил ООД - Infocall.bg
Мебел стил ООД - Infocall.bg
Мебел стил ООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Производство и продажба на мебели в Казанлък

Фирма Мебел Стил ООД в град Казанлък развива дейността си в производството на мебели. Фирмата е специализирана в проектирането и производството на:

  • маси;
  • столове;
  • шезлонги;
  • обзавеждане за басейни;
  • обзавеждане за градини.

Предлаганите мебели са произведени от масивна дървесина за вътрешно и външно обзавеждане. Мебелите, които предлага фирмата са леки, удобни, практични, както и лесни за сгъване и разгъване. Обзавеждането, което предлага фирмата е подходящо за дома, градината, заведения и басейни.

Масите и столовете, които се произвеждат са от масив бук (парен и сушен), използват се лакове на Sayerlack за външни условия на водна основа с UV защита.

Освен производството на маси, столове и шезлонги, Мебел Стил предлага също: люлки, хамаци, пейки и друго интересно обзавеждане подходящо за градини, заведения и басейни.

За произвежданите мебели, могат по поръчка да се изработят възглавници за по-голямо удобство като възможните цветове са екрю, жълто, синьо и оранжево. Седалището на фирмата се намира в град Казанлък.

Автор:

Производство и продажба на мебели в Казанлък - Мебел стил ООД
Производство и продажба на мебели в Казанлък - Мебел стил ООД - изображение 1Производство и продажба на мебели в Казанлък - Мебел стил ООД - изображение 2Производство и продажба на мебели в Казанлък - Мебел стил ООД - изображение 3Производство и продажба на мебели в Казанлък - Мебел стил ООД - изображение 4
Ключови думи: производство мебели Казанлък, продажба мебели Казанлък, производство маси Казанлък, производство столове Казанлък, производство люлки Казанлък, производство хамаци Казанлък, производство пейки Казанлък, продажба възглавници столове Казанлък, продажба възглавници шезлонги Казанлък, продажба столове Казанлък, обзавеждане градина Казанлък, обзавеждане заведения Казанлък, градинска мебел Казанлък, обзавеждане басейни Казанлък, обзавеждане градини Казанлък
Етикети: Градински мебели, Дървени пейки, Изграждане на басейни, Магазин за мебели, Маси и столове, Мебели по поръчка, Производители на маси и столове
Тази страница е посетена 11011 пъти.
Общо посещение на профила: 35615.
Телефонен номер е поискан 145 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка