Производство мебели и обзавеждане | Мебели Димов

Мебели Димов се занимава с производство и търговия на мебели и обзавеждане за антре, кухня, спални, детска стая, дневни стаи. Фирмата разполага с мебелни магазини в Силистра, Шумен и други градове и със складова база в София.

Мебели Димов - Infocall.bg
Мебели Димов - Infocall.bg
Мебели Димов - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Производство на мебели и обзавеждане в Силистра

Мебели Димов разполага с мебелна фабрика за изработка на обзавеждане за спалня, кухня, детска стая и всекидневна. Фирмата е разположена в град Силистра.

Мебелна фабрика Димов притежава производствена база на площ от 6 000 квадратни метра и над 100 човека персонал. Дружеството влага инвестиции за постигане на по-високо ниво на модернизация, като се обновяват всички застроени помещения, закупуване на нови машини и техника за изработка на мебели. Благодарение на тези иновации се постига по-добро качество на изработените продукти и се изработват нови модели.

Мебелна фабрика Димов се занимава с производство на:

 • обзавеждане за спалня;
 • обзавеждане за дневна;
 • обзавеждане за кухня;
 • обзавеждане за детска стая;
 • обзавеждане за антре.

Фабрика Димов се занимава с производство на корпусна и мека мебел, като меката мебел се предлага предимно в магазините на фирмата. В цеха на Димов се предлагат различни видове корпусна мебел, цялостно офис и хотелско обзавеждане.

Във Фабриката за мебели на Димов се произвеждат мебели, отличаващи се на българския пазар с неповторим дизайн и стил - получен при съвместната работа на специалисти дизайнери и конструктивният отдел на дружеството. Всички работещи във фирмата екипи са с висока квалификация и дългогодишен опит на подобна позиция. Основната цел на мебелна фабрика Димов до сега и за в бъдеще е да удовлетворява желанията на своите клиенти и да изгражда нови модели, с все по-високо качество на достъпни за потребителя цени.

Автор:

Производство на мебели и обзавеждане в Силистра - Мебели Димов
Производство на мебели и обзавеждане в Силистра - Мебели Димов - изображение 1Производство на мебели и обзавеждане в Силистра - Мебели Димов - изображение 2Производство на мебели и обзавеждане в Силистра - Мебели Димов - изображение 3Производство на мебели и обзавеждане в Силистра - Мебели Димов - изображение 4
Ключови думи: производство мебели Силистра, производство обзавеждане Силистра, обзавеждане антре Силистра, обзавеждане спални Силистра, обзавеждане кухня Силистра, обзавеждане детска стая Силистра, обзавеждане дневни стаи Силистра, мебелен магазин Силистра, складова база мебели София Връбница, , кухненско обзавеждане Силистра, спални комплекти Силистра, производство спални комплекти Силистра, производство корпусна мебел Силистра, производство хотелски мебели Силистра, производител мебели Силистра, мебелна фабрика Силистра, мебели спалня Силистра
Етикети: Кухненски мебели, Магазин за мебели, Обзавеждане, Обзавеждане за детска стая, Обзавеждане за спални, Спално бельо
Тази страница е посетена 27800 пъти.
Общо посещение на профила: 67747.
Телефонен номер е поискан 116 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка