Мебелна фабрика Пловдив | Фейвъритс

Производство на класически мебели масив по поръчка в Пловдив от мебелна фабрика Фейвъритс.

Фейвъритс - Infocall.bg
Фейвъритс - Infocall.bg
Фейвъритс - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Производство на мебели в Пловдив

Фейвъритс ЕООД е български производител на мебели от масивна дървесина. Фирмата разполага с мебелна фабрика в град Пловдив.

Производителят представя прекрасни интериорни решения, съчетали в себе си разбиранията за класически и изискан стил на обзавеждането.

Производителят предоставя изцяло своите услуги за удовлетворение изискванията на поръчителя и изпълнение на неговите идеи. Предлага обзавеждане за:

  • спалня;
  • детска стая;
  • кухня;
  • антре.

По Ваше желание се разработват 3Д проекти, с помощта на които ще видите Вашата идея още преди започване процеса на изработка.

Осигурява се изработка от най-висок клас на интериорни врати, ламперия, паркет и дюшеме.

Фейвъритс ЕООД е основана от Костадин Минеков и Тодор Кръстев, за които изработката на мебели не е просто професия, а изкуство. С тяхна помощ ще може да пресъздадете Вашите идеи, колкото и нетрадиционни да Ви се струват отначало.

Производство на мебели в Пловдив - Фейвъритс
Производство на мебели в Пловдив - Фейвъритс - изображение 1Производство на мебели в Пловдив - Фейвъритс - изображение 2Производство на мебели в Пловдив - Фейвъритс - изображение 3Производство на мебели в Пловдив - Фейвъритс - изображение 4
Ключови думи: производство мебели масив Пловдив, производство класически мебели Пловдив, мебели по поръчка Пловдив, мебелна фабрика Пловдив, производство мебели Пловдив
Етикети: Мебели от масив, Мебели по поръчка, Мебелна фабрика
Тази страница е посетена 3499 пъти.
Общо посещение на профила: 7404.
Телефонен номер е поискан 92 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка