Мебели в Сливен | Начеви

Начеви – производство и търговия с висококачествени мебели на достъпни цени. Фирмата предлага мека мебел, дивани, табуретки и кожени мебели. Разполага с производствена база и магазин в град Сливен.

Начеви - Infocall.bg
Начеви - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
за Начеви

Търговия с мебели в Сливен

Фирма „Начеви” е основана през 1991 година. Производствената база е разположена в Сливен, град с вековни занаятчийски традиции. Изградена е собствена многофункционална производствена сграда със съвременно техническо оборудване и изложбена зала в центъра на град Сливен. Общата площ на производствените помещения възлиза на 7000 кв. м. Мебелите на фирма "Начеви" са добре познати както на българския пазар, така и на ценителите от три континента, основна причина, за което е високото качество - равно или по-добро от това на водещите световни производители на мека мебел.

Високото качество, наред с превъзходния дизайн са основните преимущества на продукцията на фирмата. Всяко изделие е съпроводено от гаранционна карта с уникален идентификационен номер, гарантиращ неговото качество и произход. За мебелите от изкуствена кожа гаранционният срок е 1 година, а за тези от естествена кожа и текстилна дамаска - 2 години.

Колекцията "Начеви" е синтез от модерни и класически методи и материали на производство. Процесът започва с подбор на букови трупи, използвани за направата на конструкцията и декоративните елементи. Дървесината отлежава, суши се в пещи, старателно се подбира и се реже ръчно. Рамките се изработват от масивно дърво и се сглобяват с болтове и метални скоби. Към тях се прикрепват здрави, еластични колани, които оформят безшумна поддържаща конструкция. Резбованите детайли при модели с външни декоративни елементи се полират на ръка, според стара световна технология. За пълнеж се използва полиуретанова пяна с висока плътност и еластичност. Полага се слой от влагоустойчив материал. Дамаските се изработват от тъкан или кожи. Постоянен качествен контрол следи всяко парче от материала, покриващ мебелите. Кожите се доставят от най-добрите италиански фабрики за кожа.  Богатият избор от цветове и политури, придават луксозен блясък и елегантност на мебелите. Вместо процес "производствен конвейр", фирма "Начеви" използва "клетъчен модел" - всяка поръчка се възлага на група работници, отговорни за нейното изпълнение. Това осигурява изключително високо качество и надеждност на мебелите.

През 1998 година фирмата е удостоена с награда "Добри Желязков" за най-просперираща фирма на годината. През 2003 година списание "Обзавеждане в цени" номинира фирма "Начеви" за новаторство в отрасъл Производство.

Автор:

Търговия с мебели в Сливен - Начеви
Търговия с мебели в Сливен - Начеви - изображение 1Търговия с мебели в Сливен - Начеви - изображение 2Търговия с мебели в Сливен - Начеви - изображение 3Търговия с мебели в Сливен - Начеви - изображение 4
Ключови думи: мебели Сливен, търговия мебели Сливен, производство мебели Сливен, мека мебел Сливен, производствена база мебели Сливен, магазин мебели Сливен, дизайнерска консултация мебели Начеви, колекции фирма Начеви, производство висококачествени мебели Сливен, търговия мебели Сливен, търговия висококачествени мебели Сливен, продажба висококачествени мебели Сливен, търговия дивани Сливен, производство дивани Сливен, производство табуретки Сливен, кожени мебели Сливен, кожени дивани Сливен
Етикети: Дивани по поръчка, Магазин за мебели, Мебели от дърво, Мебели по поръчка, Мебелна фабрика, Мека мебел
Тази страница е посетена 13622 пъти.
Общо посещение на профила: 27367.
Телефонен номер е поискан 123 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка