Мегакомерс ЕООД

Мегакомерс ЕООД се занимава с калибриране на измервателна техника, като рН метри, спектрофотометри и везни. Лабораторията на фирмата се намира в центъра на град София.

Мегакомерс ЕООД - Infocall.bg
Мегакомерс ЕООД - Infocall.bg
град София-Център
Мегакомерс ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Калибриране на измервателни уреди в София-Разсадника

Мегакомерс ЕООД се занимава с калибриране на измервателна уреди. Фирмата разполага със специализирана лаборатория в центъра на град София Лаборатория Лотик. Тя е създадена през 2000 година и е акредитирана БДС ISO EN/IEC 17025 от ИА БСА. В лабораторията се калибрират:

  • спектрофотометри ( по химичен път );
  • всякакъв тип везни с неавтоматично действие до 200 kg.;
  • PH метри;

Мегакомерс ЕООД разполага с квалифицирани лаборанти, инженери и технически персонал, с висока квалификация в областта на измервателната техника. Те извършват всички предлагани услуги бързо и точно, с гаранция за прецизност.

Лабораторията сертифицира измервателните уреди, преминали за калибриране в нея, което позволява да бъдат използвани в дейностите на клиентите.

Калибриране на измервателни уреди в София-Разсадника - Мегакомерс ЕООД
Калибриране на измервателни уреди в София-Разсадника - Мегакомерс ЕООД - изображение 1Калибриране на измервателни уреди в София-Разсадника - Мегакомерс ЕООД - изображение 2Калибриране на измервателни уреди в София-Разсадника - Мегакомерс ЕООД - изображение 3Калибриране на измервателни уреди в София-Разсадника - Мегакомерс ЕООД - изображение 4
Ключови думи: калибриране измервателни уреди София Разсадника, лаборатория калибриране София Разсадника, калибриране ph метри София Разсадника, калибриране везни София Разсадника, калибриране кантари София Разсадника
Етикети: Институт
Тази страница е посетена 3418 пъти.
Общо посещение на профила: 8622.
Телефонен номер е поискан 43 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка