Миланов Попов ООД

Фирма Миланов Попов в село Калчево, община Тунджа, област Ямбол извършва производство и търговия на фуражи, брашна и трици. Мелницата предлага различни видове брашна и брашно от лимец.

Миланов Попов ООД - Infocall.bg
Миланов Попов ООД - Infocall.bg
Миланов Попов ООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Брашно от еднозърнест лимец в Калчево-Тунджа

Миланов Попов ООД е с предмет на дейност преработка на хлебна пшеница и еднозърнест лимец, съхранение на зърно, търговия със зърно и мелничарски продукти, специализиран транспорт и логистика. Притежава лицензирано зърнохранилище с капацитет 12000 т., валцова мелница за преработка на пшеница, тромелна мелница за преработка на лимец, лаборатория, специализиран автопарк за превоз на зърно и мелничарски продукти в насипно и пакетирано състояние.

Управлението на производствената и търговската дейност на фирмата се осъществява чрез Система за управление на качеството, сертифицирана по ISO 9001/2008. Разработена и внедрена е Система за контрол на критичните точки /HACCP/. 

Производствената листа на Миланов Попов ООД включва:

 • пшенични брашна тип 500 за производството на хляб, бисквити и тестени закуски, тип 700, тип 1150 за производството на хляб, като фирмата е лицензирана от БАБХ за производството им по Утвърден стандарт България
 • пшенично брашно за производството на кори за баница;
 • пшенично брашно за производството на вафлени кори;
 • пълнозърнесто брашно от еднозърнест ЛИМЕЦ;
 • пълнозърнесто пшенично брашно;
 • фуражно брашно;
 • пшенични трици.

Всички продукти на Миланов Попов ООД се предлагат както в насипно състояние /собствени брашновози/, така и пакетирани в полипропиленови/ПП/ и книжни опаковки, придружени със сертификат за качество и безопасност.

Производствената база на Миланов Попов ООД е оборудвана с модерни машини, съоръжения и лабораторна техника, необходими за селектирането и съхранението на пшеница и за нейната преработка и реализация. Ведно с високия професионализъм и отговорност на персонала, дават като резултат продукти с отлично и устойчиво качество, станали предпочитани от множество клиенти на фирмата.

Брашно от еднозърнест лимец в Калчево-Тунджа - Миланов Попов ООД
Брашно от еднозърнест лимец в Калчево-Тунджа - Миланов Попов ООД - изображение 1Брашно от еднозърнест лимец в Калчево-Тунджа - Миланов Попов ООД - изображение 2Брашно от еднозърнест лимец в Калчево-Тунджа - Миланов Попов ООД - изображение 3Брашно от еднозърнест лимец в Калчево-Тунджа - Миланов Попов ООД - изображение 4

Качество на производство

В хлебопроизводството, сладкарска и макаронената промишленост състава на брашното е от голямо значение. За това стриктно се следи за качеството на брашното, вложено в производствения процес.

Фирма Миланов Попов ООД стриктно следи за безопасността и качеството в целия производствен цикъл - от селекцията на качествена пшеница, нейното съхранение, меленето, пакетирането и транспорта до крайния потребител.

Предлаганите от Миланов Попов ООД пшенични брашна се използват за производството на:

 • хлебни изделия;
 • бутер теста;
 • закуски;
 • баници;
 • сладкарски изделия;
 • вафлени кори и други.

От своето създаване фирма Миланов Попов ООД се развива, като създава свои постоянни партньори и потребители. Клиентите на фирмата са доволни от индивидуалния подход, високото качество и безопасността на предлаганите продукти.

Продуктите произвеждани от Миланов Попов ООД се предлагат в:

 • насипно състояние - доставка с брашновоз на фирмата;
 • книжни торби по 1 кг и 5 кг,;
 • полипропиленови торби по 25 кг и 50 кг - палетизирани с автомобили на фирмата.

Предлаганите от Миланов Попов брашна са придружени със сертификат за качество.

Качество на производство - Миланов Попов ООД
Ключови думи: производство брашно Калчево Тунджа, производство трици Калчево Тунджа, брашна Калчево Тунджа, брашно лимец Калчево Тунджа, мелница брашно Калчево Тунджа, търговия брашно Калчево Тунджа, търговия трици Калчево Тунджа, лимец Калчево Тунджа, брашно от еднозърнест лимец Калчево Тунджа, лимец Ямбол, мелници Ямбол, фуражи Ямбол, брашно Ямбол, пшенични трици Ямбол
Етикети: Брашно, Брашно от лимец, Мелница за брашно, Фуражи
Тази страница е посетена 6532 пъти.
Общо посещение на профила: 16806.
Телефонен номер е поискан 475 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка