Транспортни услуги Ямбол | Пътна помощ Ямбол

Фирма в град Ямбол и извършва транспортни, спедиторски услуги, ремонт на товарни автомобили, пътна помощ за закъсали превозни средства.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Пътна помощ в град Ямбол

Фирма в град Ямбол се занимава с транспортни и спедиторски услуги, ремонт и сервизна поддръжка на товарни автомобили и пътна помощ за региона.

Фирмата е с дългогодишен опит в областта на транспорните услуги и извършва вътрешни за страната и международни превози на товари и пратки. За целта фирмата разполага с транспортни бордови автомобили с различна товаримост за групажни и извънгабаритни товари.

Разполага със автосервиз за извършване на ремонт по товарни и леки коли. Специалистите работещи в автосервиза са с богат професионален опит и ще отстранят всякакви повреди по вашето превозно средство бързо и качествено.

При авария на пътя и нужда от транспортиране на вашия автомобил можете да се възползвате от услугите на Пътна помощ Ямбол и транспортиране на аварирало превозно средство. Фирмата предлага и извършване на ремонт на място при спешна нужда. За пътната помощ разполага с камион за превозване на автомобилите до сервиза или друго оказано от клиента място.

Ключови думи: пътна помощ Ямбол, ремонт товарни автомобили Ямбол, транспортни услуги Ямбол, автосервиз товарни автомобили Ямбол, автопарк товарни автомобили Ямбол
Етикети: Денонощна пътна помощ, Сервиз за камиони, Спедитори, Управление на автопарк
Тази страница е посетена 4006 пъти.
Общо посещение на профила: 10035.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка