Разбиване бъбречни камъни | МЦ Литомед

Урологичен медицински център Литомед град Пловдив извършва лечение на бъбречно - каменна болест, разбиване на камъни в бъбреците и уретера.

МЦ Литомед - Infocall.bg
МЦ Литомед - Infocall.bg
МЦ Литомед - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Разбиване на бъбречни камъни в Пловдив

МЦ Литомед е специализиран урологичен медицински център разположен на територията на град Пловдив. В медицинския център се извършва лечение на бъбречно каменна болест, включваща разбиване на камъни в бъбреците и уретера.

МЦ Литомед разполага със стационар за наблюдение и лечение на пациенти в интервал от 48 часа с капацитет от 10 легла.

Най-характерен симптом на бъбречнокаменната болест е бъбречната криза. Кризите са придружени от остри болки в областта на корема, кръв в урината и парене при уриниране.

В процеса на уточнение на диагнозата лекарят специалист може да назначи изследвания, като някой от тях са пълна кръвна картина, изследване на урина, изследване на утайка и ултразвуково изследване на бъбреците.

В случаите, когато камъкът е с големина до 5 мм. вероятността той за де се изхвърли, чрез уриниране е голяма. При случай на голям камък над 10 мм. той няма да премине самостоятелно през отделителната система и се назначава хирургическа намеса.

Специалистите от медицински център Литомед определят лечението на бъбречните камъни в зависимост от местоположението, причината, вида и големината на камъните в бъбреците или уретрите.

Автор:

Разбиване на бъбречни камъни в Пловдив - МЦ Литомед
Разбиване на бъбречни камъни в Пловдив - МЦ Литомед - изображение 1Разбиване на бъбречни камъни в Пловдив - МЦ Литомед - изображение 2Разбиване на бъбречни камъни в Пловдив - МЦ Литомед - изображение 3Разбиване на бъбречни камъни в Пловдив - МЦ Литомед - изображение 4
Ключови думи: разбиване бъбречни камъни Пловдив, разбиване камъни бъбреците Пловдив, разбиване камъни уретера Пловдив, лечение бъбречно каменна болест Пловдив, урологичен медицински център Пловдив
Етикети: Безкръвна операция, Камъни в бъбреците лечение, Медицински център
Тази страница е посетена 14601 пъти.
Общо посещение на профила: 22194.
Телефонен номер е поискан 203 пъти.
Мнения и коментари

otli4na rabota, otnoshenie i aparatura

Добави мнение и оценка