НУ Васил Левски Габрово

Начално училище Васил Левски град Габрово, извършва прием на първокласници и обучение на ученици до 4 клас.

НУ Васил Левски Габрово - Infocall.bg
НУ Васил Левски Габрово - Infocall.bg
НУ Васил Левски Габрово - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За Училището

Начално образование в Габрово

Начално училище Васил Левски град Габрово, извършва прием на първокласници и обучение на ученици до 4 клас за придобиване на диплома за начално образование.

Предлаганата подготовка и обучението на децата в НУ Васил Левски Габрово са на високо ниво. Изборът на учебно заведение за деца от 1 до 4 клас е изключително важен, тъй като тогава в децата изграждат дисциплина и възпитание.

Подготовката на учениците в НУ Васил Левски Габрово се осъществява от квалифициран преподавателски екип, който им дава отличен старт да се развиват в правилна насока. В центъра на възпитателния процес е поставен ученикът заедно с неговата творческа, емоционална и познавателна дейност. В учебното заведение се стремим да изградим у децата самочувствие на можещи и знаещи хора.

Избирайки НУ Васил Левски Габрово, ще осигурите на вашите деца отлична подготовка и качествено начално образование.

Начално училище Васил Левски град Габрово разполага с много добре поддържана материална база, която е предпоставка за качественото обучение на децата. Началното училище разполага с множество класни стаи и кабинети, библиотека и голяма спортна площадка.

Автор:

Начално образование в Габрово - НУ Васил Левски Габрово
Начално образование в Габрово - НУ Васил Левски Габрово - изображение 1Начално образование в Габрово - НУ Васил Левски Габрово - изображение 2Начално образование в Габрово - НУ Васил Левски Габрово - изображение 3Начално образование в Габрово - НУ Васил Левски Габрово - изображение 4

Патрон на НУ Васил Левски

За патрон на началото училище в град Габрово е избран българският революционер, идеолог и организатор на българската национална революция и национален герой Васил Левски.

Васил Левски е основател е на Вътрешната революционна организация и на Българския революционен централен комитет.

Известен е още като Апостола на свободата заради, организирането и разработването на стратегията за освобождаване на България.

Автор:

Патрон на НУ Васил Левски - НУ Васил Левски Габрово
Ключови думи: прием първокласници Габрово, обучение ученици Габрово, обучение първокласници Габрово, начално образование Габрово, начално училище Габрово, обучение СИП Габрово
Етикети: Начално училище, Прием за първи клас
Тази страница е посетена 3905 пъти.
Общо посещение на профила: 9162.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка