Опаковки пластмаса в Ботевград и София | Начев ООД

Начев ООД - производство на опаковки и изделия от пластмаса и полистирол за еднократна употреба и хранителни цели в град Ботевград, област София.

Рейтинг 5
Начев ООД - Infocall.bg
Начев ООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За фирмата

Еднократна употреба полистирол в Ботевград и София

Фирма Начев ООД е основана през 1991 година в град Ботевград. Днес дейността на фирмата се състои в производство на пластмасови изделия за хранителни цели и опаковки от полистирол за еднократна употреба.

Ръководството на фирмата следва ясно формулирана политика на управление. В своите стратегически, тактически и оперативни проявления тя е насочена към производство на изделия, отговарящи на 100 % на съвременните изисквания за качество и вкус на клиента. Друг аспект на политиката е да се осигурят здравословни и безопасни условия на труд на служителите.

Целите, поставени пред ръководството, са:

  • засилване пазарната позиция на фирмата;
  • развиване на производствената база и повишаване на производствената ефективност;
  • усвояване на инвестиции;
  • намаляване на брака в работата.

С оглед реализирането на гореизброените цели, фирмата вече получава всички позитиви от внедрената система за управление на качеството ISO 9001:2008 и системата за здравословни и безопасни условия на труд OHSAS 18001:2007. Дружеството притежава сертификат по ISO 9001:2000.

Политиката на фирмата е насочена към цялостно обслужване на клиента, като се започне от идеята за самата опаковка и се стигне до нейното производство.

Автор:

Еднократна употреба полистирол в Ботевград и София - Начев ООД
Еднократна употреба полистирол в Ботевград и София - Начев ООД - изображение 1Еднократна употреба полистирол в Ботевград и София - Начев ООД - изображение 2Еднократна употреба полистирол в Ботевград и София - Начев ООД - изображение 3Еднократна употреба полистирол в Ботевград и София - Начев ООД - изображение 4
Ключови думи: опаковки пластмаса Ботевград, опаковки пластмаса София, еднократна употреба полистирол Ботевград, еднократна употреба полистирол София, производството изделия пластмаса Ботевград, производството изделия пластмаса София, изделия пластмаса хранителни цели Ботевград, изделия пластмаса хранителни цели София, пластмасови опаковки Ботевград, пластмасови опаковки София, партньори Начев, производствена база пластмасови изделия Ботевград, опаковки Ботевград, опаковки София
Етикети: Завод за пластмасови изделия, Пластмасови изделия, Пластмасови опаковки
Тази страница е посетена 7806 пъти.
Общо посещение на профила: 13317.
Телефонен номер е поискан 63 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка