Превод медицински текстове София | Уебтранс

Агенция за преводи и легализация Уебтранс - превод на фирмена кореспонденция, медицински текстове и документи, както и обучение по английски език в град София, Яворов.

Рейтинг 5
Уебтранс - Infocall.bg
Уебтранс - Infocall.bg
град София-Яворов
Моля, попълнете на кирилица!
за Уебтранс

Превод на медицински текстове в град София-Яворов

Уебтранс е акредитирана агенция за преводи и легализация в град София. Агенцията предлага превод на публични и частни документи от и на български.

Агенцията за преводи и легализация е създадена през 1996 година и е акредитирана от Министерството на вътрешните работи за извършване на официални преводи на документи от и на български език.

Агенцията разполага с независими преводачи, всеки от тях притежава необходимата университетска и лингвистична квалификация, съответстваща на нивото на трудност за превод на документите. Преводачите на агенцията са с богат опит и натрупан стаж като активни преводачи и заедно те изграждат опитен и висококвалифициран екип, чрез които работи агенцията си е изградила доброто име и високата репутация.

Агенцията за преводи и легализация Уебтранс предлага експресни преводи по e-mail на всякакъв вид документи или специализирани текстове, които не се нуждаят от легализация. Експресният превод изисква няколко часа, като това не се отразява на качеството на самия превод. По този начин агенцията ви спестява време и пари.

Уебтранс предлага и провеждане на курсове на ниво общообразователен и специализиран английски език за всички възрасти. Курсовете се предлагат както във формата на индивидуално обучение, така и на малки групи, по - специално подготвени програми и проведени в приятна обстановка.

Уебтранс извършва професионални преводи на документи и курсове на обучение по английски език на разумни и достъпни за всички цени.

Автор:

Превод на медицински текстове в град София-Яворов - Уебтранс
Превод на медицински текстове в град София-Яворов - Уебтранс - изображение 1Превод на медицински текстове в град София-Яворов - Уебтранс - изображение 2Превод на медицински текстове в град София-Яворов - Уебтранс - изображение 3Превод на медицински текстове в град София-Яворов - Уебтранс - изображение 4
Ключови думи: превод медицински текстове София Яворов, превод медицински документи София Яворов, писмени преводи София Яворов, легализация документи София Яворов, обучение английски език София Яворов, агенция преводи София Яворов, агенция легализация София Яворов, превод фирмена кореспонденция София Яворов, легализация София Яворов, превод фирмена кореспонденция София Яворов
Етикети: Агенция за преводи, Езикови курсове, Легализация, Медицински преводи, Писмен превод
Тази страница е посетена 13797 пъти.
Общо посещение на профила: 20277.
Телефонен номер е поискан 112 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка