Изработка сглобяеми дървени ЕКО къщи в София-Горубляне - Норивахаус

Норивахаус - изработка на сглобяеми дървени ЕКО къщи в град София, кв. Горубляне.

Норивахаус - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Изработка сглобяеми дървени ЕКО къщи в София-Горубляне

Норивахаус - изработка на сглобяеми дървени ЕКО къщи в град София, кв. Горубляне. Норивахаус предлага изработка на сглобяеми къщи по съвременни технологии и след изготвяне на подробен план за проектиране.

Технологията се ръководи по финландската строителна система от дървени оцилиндровани греди, като се използва висококачествена иглолистна дървесина като:

 • ела;
 • бор;
 • смърч;
 • кедър;
 • лиственица.

Изработването започва с изграждане плочата на дървената конструкция, или по друг начин казано фундамента на самата къща. Трябва да се посочи, че постройката се изгражда в съответствие с всички необходими изисквания, като за целта се получават всички разрешителни за дейността.

Изграждането продължава с покривната конструкция и поставянето на керемиди или други изделия със същото предназначение. Има възможност за подреждане на битумни керемиди, воалит и други. Съвременната тенденция при този вид постройки е използването на двустранно горещо поцинкована профилирана ламарина.

Самото изграждане е съпроводено с период на неактивна дейност, който продължава от 3 до 5 месеца. През това време новоизградената конструкция се сляга, а трупите подлежат на естествено сушене, чрез отдаване на влага в околната среда. Сезонът и времето определят продължителността на този така наречен пасивен период.

Довършителни работи са неизменна част от процеса на изграждането. В сглобяемата дървена къща се прекарва електрозахранване и ВиК система на база строителния план. Мястото, откъдето преминават инсталациите, се намира между стените и пода. Трябва да се има предвид, че електрическата инсталация е обезопасена в пожароустойчива полипропиленова тръба. Водопреносната мрежа е изработена от полипропилен. При нейното изграждане се използват материали, които имат антикорозионна защита.

За всички дървени елементи се извършват следните процедури с UV и противопожарен лакове:

 • шлифоване;
 • импрегниране;
 • лакиране.

Постройката подлежи на външно фугиране. Монтира се дървена дограма, дюшеме, врати. Ако клиентът желае, може да бъде изградена и стълба. Полагат се обшивките. Дървената дограма не позволява образуването на конденз.

Полага се изолация, изработена от минерална вата. Нейното приложение е разнообразно, поради изключително добрите показатели относно:

 • топлоизолация;
 • звукопоглъщане;
 • водоустойчивост.

Паропроницаемостта на самата изолация позволява да се повиши сигурността и удобството в постройката.

Автор:

Изработка сглобяеми дървени ЕКО къщи в София-Горубляне - Норивахаус
Изработка сглобяеми дървени ЕКО къщи в София-Горубляне - Норивахаус - изображение 1Изработка сглобяеми дървени ЕКО къщи в София-Горубляне - Норивахаус - изображение 2
Подобни от категорията
Още Дейности предлагани от Норивахаус
Ключови думи за услугата: изработка сглобяеми дървени ЕКО къщи София Горубляне
Тази страница е посетена 5978 пъти.
Общо посещение на профила: 44899.
Телефонен номер е поискан 173 пъти.