Ловно стопанство

Изпратете запитване на всички в тази категория.
Не се чете? Смени текста.
Код за сигурност
В национален информационен център www.infocall.bg ще откриете списък с адреси и телефони на ловни стопанства у нас.
България е една сред безспорно доказалите се ловни дестинации в Европа. Неповторимите природни дадености и тяхното разнообразие, качеството на ловните трофеи, съхранената природа, ежегодно връщат любителите на ловните преживявания в страната.
Ловното стопанство е място, в което попаднеш ли веднъж се връщаш отново и многократно. Качеството на ловното изживяване, предлагано от ловните стопанства у нас сред девствената природа подсещат любителите на този спорт, защо го харесват толкова.
Спокойствието и девствената природа в България пазят естествените местообитания на благородния елен, кафявата мечка, глухара, дивата свиня, дивата коза и сърната.
Богатството на ловната фауна, с които разполагат ловните стопанства у нас е представено също от елен лопатар, вълк, муфлон, заек и лисица.
За ловците, които посещават ловните стопанства в страната са изградени каменни ловни заслони, живописни и комфортни ловни чакала. Също така са прокарани ловни пътеки и маршрути, които съчетават удоволствието от видовете лов и пълното уединение в дивата природа.
На територията на ловните стопанства в страната се среща богато разнообразие от дивеч: сръндаци, глигани, зайци, вълци, пъдпъдък и гривяк. Ловните стопанства в съчетание с приказната природа на България гарантират невероятни приключения и незабравими спомени.
Категория "Ловно стопанство" - информация за адрес, населено място, телефон и факс, работно време, email и контакт. Запази час.
Не се намерихте в списъка?

Добави фирмата си в тази категория. Напиши име на фирма и телефон и ние ще се свържем с теб!