Автоморги

Изпратете запитване на всички в тази категория.
Не се чете? Смени текста.
Код за сигурност
Национален информационен център www.infocall.bg Ви предлага списък с автоморги на територията на страната с подробна контактна информация за връзка с тях.
Автоморга е обект с предмет на дейност търговия на автомобили на скрап и резервни части за леки и тежкотоварни автомобили.
Автоморгите представляват комплекс от повредени и изоставени автомобили, чиито функциониращи части се продават.
Удобството на автоморгата е, че в тях биват разглабяни цели автомобили и човек може да открие и закупи за своя автомобил нужните части на достъпни цени.
Друго предимство на автоморгата е това, че частите за автомобили са оригинални и на много по-ниски цени от обикновен магазин, тъй като са втора употреба.
В автоморгите се предлага богат асортимент от авточасти за: ходова част, механизми за врати, предни и задни мостове, нафтови и бензинови помпи, едрогабаритни части (автостъкла, врати, калници и брони и др.), стопове, фарове, огледала, цели скоростни кутии, части по трансмисията, цели двигатели и части по двигателя, части по електрооборудването на автомобила, части по спирачната система и други.
Автоморгите извършват също и изкупуване на коли, джипове, бусове, пикапи, ванове, автобуси, камиони, каравани, платформи за скрап или годни за части.
Автоморгите, които ще откриете в бизнес каталога предлагат за своите клиенти доставка на авточасти до всички точки на България.

Категория "Автоморги" - информация за адрес, населено място, телефон и факс, работно време, email и контакт. Запази час.
Не се намерихте в списъка?

Добави фирмата си в тази категория. Напиши име на фирма и телефон и ние ще се свържем с теб!