Бояджийски и тенекеджийски сервизи

Изпратете запитване на всички в тази категория.
Не се чете? Смени текста.
Код за сигурност
В национален бизнес каталог www.infocall.bg ще откриете оторизирани автобояджийски и тенекеджийски сервизи.
В автобояджийските и тенекеджийски сервизи се извършват следните услуги за всички марки леки и лекотоварни автомобили:
Автобояджийските и тенекеджийски сервизи разполагат с напълно оборудвани участъци със стендове за разпъване на тежко катастрофирали автомобили, бояджийна камера, заваръчна техника, оборудване за смесване и дозиране на автобои.
Специализираното оборудване, с което разполагат автобояджийските и тенекеджийски сервизи позволява пълно възстановяване на катастрофирали автомобили и подготовка за извършване на цялостно или частично боядисване.
Автотенекеджийски услуги: възстановяване на леко и тежко катастрофирали автомобили, изчукване, подмяна и възстановяване на части по купето на автомобили.
Автобояджийски услуги: полиране и възстановяване на боята на автомобили, поправка и боядисване на джанти и щети по боята на автомобили, подготовка и боядисване на автомобили, автобояджийски услуги повече цвята, отсичане и преливане, черен мат и други.
Някои от автобояджийските и тенекеджийски сервизи извършват ремонтни услуги по договори със застрахователи.
Автобояджийските и тенекеджийски сервизи, които ще откриете във фирмния каталог разполагат с висококвалифицирани автобояджии, служещи си с професионални автобояджийски пистолети и безкраен набор от цветове на автобои.

Категория "Бояджийски и тенекеджийски сервизи" - информация за адрес, населено място, телефон и факс, работно време, email и контакт. Запази час.
Не се намерихте в списъка?

Добави фирмата си в тази категория. Напиши име на фирма и телефон и ние ще се свържем с теб!