Магазини велосипеди

Изпратете запитване на всички в тази категория.
Не се чете? Смени текста.
Код за сигурност
В национален информационен център www.infocall.bg ще откриете адресите на магазини за велосипеди и аксесоари за тях.
Велосипеди или така наречените колелета са най-разпространените превозни средства в света. Хората, които карат велосипеди се наричат колоездачи или велосипедисти.
Велосипедът е любимото спортно превозно средство на много хора. Карането на велосипед дава възможност на хората да спортуват, да се забавляват и да се придвижват, без да замърсяват околната среда.
Най-често срещаните колелета в магазините за велосипеди са пътни, планински, БМХ, които са леки спортни модели с аеродинамична форма.
Планинските велосипеди са търсен вид, който се използва за каране в планина и преодоляване на естествени и изкуствени препятствия. Тези велосипеди обикновено имат изключително силни рамки, окачване и амортисьори.
Велосипедите БМХ разполагат с малки колела и се използват за състезания, за каскади и трикове.
Други колелета, които магазините за велосипеди предлагат са градските модели. Те имат мъжки и дамски вариант. Също така те могат да бъдат хибридни с електромотор.
Магазините за велосипеди разполагат с богата гама велосипеди на български производители за всички възрастови групи. Предлагат също и велосипеди от висок клас за спорт и фитнес на разумни цени.
В магазините за велосипеди ще откриете резервни части, велогуми, аксесоари, очила, предпазни средства, обувки и облекла за колоездене, автобагажници за велосипеди и др.
Някои от магазините за велосипеди разполага със сервизи, в които се осигурява гаранционно обслужване на закупените от тях велосипедите.
Категория "Магазини велосипеди" - информация за адрес, населено място, телефон и факс, работно време, email и контакт. Запази час.