Фотографски агенции

Изпратете запитване на всички в тази категория.
Не се чете? Смени текста.
Код за сигурност
Фотографските агенции и студия предлагат пълна гама от фото и видео услуги.
Основните услуги могат да се разделят на: направата на сватбена, семейна, детска и рекламна фотография, изготвяне на професионални фотосесии за начинаещи и напреднали модели, направа на фотографии на екстериор и интериор, фотографиране на събития от различен характер, портретна фотография, направата на снимки на абитуриентски балове и рождени дни. Допълнително се предлага и видеозаснемане на различни поводи и събития.
Във фотографските агенции и студия могат да се намерят различни продукти, като рамки за снимки и картини, фото пъзели и други. Могат да се поръчат календари с избрана от клиента снимка. Във фотографските агенции се предлага и изработка на покани, картички и подаръци за различни събития, записване на снимков и видеоматериал на електронен носител, изработване на фото чаши и други със снимки, лого или текст на клиента, различни сувенири. Предлага се направата на фототапети и интериорни и пана, фотокниги и фотоалбуми с различни размери.
От повечето фотографски агенции и студия могат да се закупят професионални фотоапарати и техника, може да се наеме такава или да се използват услугите на професионален фотограф.
Във фотографските агенции и студия се извършват услуги с фотошоп и обработка на видеоклипове и изображения. Изготвят се презентации за различни събития и бизнес срещи. Предлагат се копирни и печатарски услуги.
Категория "Фотографски агенции" - информация за адрес, населено място, телефон и факс, работно време, email и контакт. Запази час.
Не се намерихте в списъка?

Добави фирмата си в тази категория. Напиши име на фирма и телефон и ние ще се свържем с теб!