Охранителни фирми

Изпратете запитване на всички в тази категория.
Не се чете? Смени текста.
Код за сигурност
В национален информационен каталог www.infocall.bg ще откриете списък с адресите и телефоните на Охранителни фирми в цялата страна.
Охранителните фирми осигуряват физическа охрана на физически и юридически лица, включително и ВИП охрана. Разполагат с професионални охранители, които преминали обучение съгласно критериите и изискванията на Закона за охранителна дейност в Република България.
Висококвалифицираните охранители, които работят в Охранителните фирми притежават дългогодишен опит в организацията и реда на провеждането на мерки за сигурност. Също така разполагат с всички необходими персонални, специални и технически средства за провеждането на качествена охрана.
Охранителните фирми предлагат: физическа охрана; патрулна охрана; СОТ; охрана на соларни ; паркове; охрана на обекти; охрана на лица и инкасо; сигнално - охранителна дейност; техническа поддръжка и др.
Охранителните фирми предлага разнообразие от възможности за съвременни охранителни решения, както и професионално обслужване.
Категория "Охранителни фирми" - информация за адрес, населено място, телефон и факс, работно време, email и контакт. Запази час.
Не се намерихте в списъка?

Добави фирмата си в тази категория. Напиши име на фирма и телефон и ние ще се свържем с теб!