Сертификационни фирми

Изпратете запитване на всички в тази категория.
Не се чете? Смени текста.
Код за сигурност
Сертификационните фирми извършват сертифициране на дейността на физически и юридически лица, с което се гарантира покриването на изискванията и изпълнението на определените стандарти за извършваната от тях дейност.
Сертификационните фирми трябва да притежават акредитация за своята дейност, поради причината, че издадените от тях сертификати няма да бъдат признати.
Всяка фирма, желаеща да получи сертификат за качество, трябва да премине през проверка от сертифициращия орган. Проверката се нарича още одит. След самата проверка и спазване на препоръките от страна на кандидата, се издава сертификат за определен период. По време на този период сертификационната фирма организира текущи проверки за спазването на установените правила за извършване на дадената дейност.
При тяхното неспазване се отнема съответния сертификат.
За да може дадена фирма да излезе на определен пазар, тя трябва да покрие изискванията за това. В повечето случаи това е изискването за сертифициране на дейността и продукцията й. По този начин се повишава конкурентоспособността. Това е основното преимущество от придобиването на сертификат.
Най-широко използвани са стандартите ISO. Фирмите могат да сертифицират своята продукция или част от нея, своите услуги или системите за качество. Сертификационните фирми предлага още и системи за сертификация на персонала и системи за сертифициране на автентичност.
Категория "Сертификационни фирми" - информация за адрес, населено място, телефон и факс, работно време, email и контакт. Запази час.
Не се намерихте в списъка?

Добави фирмата си в тази категория. Напиши име на фирма и телефон и ние ще се свържем с теб!