Ветеринарни клиники

Изпратете запитване на всички в тази категория.
Не се чете? Смени текста.
Код за сигурност
Ветеринарните клиники са клиники за диагностика и терапия на домашни любимци и като цяло животни. На лечение подлежат различни болести, травми и промени в поведението.
Всяка клиника от подобен вид трябва да има чакалня, рецепция, приемен кабинет, ехографски кабинет, рентгеново отделение, манипулационна зала, операционна зала, лаборатория, специален склад за медикаменти, стационар.
Основните услуги, които се предоставят, са: ваксинация, клинични прегледи, прегледи на очи, уши, кожа, ортопедични прегледи. На изследвания подлежат още: ендокринната, храносмилателната и нервната система на животните. Във ветеринарните лаборатории се изследват кръвни проби, правят се пълно изследване на урина и серологични тестове. Правят се различни изследвания, свързани с наличието на различни паразити.
Във ветеринарните клиники се извършва ветеринарна стоматология. Предлаганите услуги включват: лечение и екстракция на болни зъби, лечение на венци, почистване на зъбен камък. Извършва се и хирургична намеса. Тя може да включва: коремна хирургия, стерилизация, оперативно лечение на очи, ортопедична намеса. Във ветеринарните клиники може да се определи подходящото време за заплождане. При проблемни раждания се предлага акушерска помощ. В някои населени места се предлага денонощна ветеринарна помощ от клиниките.
Поставянето на ваксини цели запазване здравето на домашния любимец. Правят се ваксинации срещу: чума, хепатит, ентерит, грип, бяс, коронавироза, лептоспироза и други. В повечето ветеринарни клиники в рентгеновото отделение се извършва дигитална рентгенография. Чрез нея се постига минимално облъчване на домашните любимци и ветеринарите.
Във ветеринарните клиники се дават хапчета за отлагане на разгонването. Дават се консултации за спазване на хранителни и възстановителни режими.
На всеки пациент се изготвя личен картон, в който са вписани всички извършени манипулации.

Категория "Ветеринарни клиники" - информация за адрес, населено място, телефон и факс, работно време, email и контакт. Запази час.
Искате повече клиенти?

Добави фирмата си в тази категория.

Напиши име на фирма и телефон и ние ще се свържем с теб!