Областна дирекция по безопасност на храните в Монтана

Областна дирекция по безопасност на храните Монтана е орган за изследване, безопасност и контрол на храните. Агенцията извършва и идентификация и здравеопазване на животни.

Областна дирекция по безопасност на храните в Монтана - Infocall.bg
Областна дирекция по безопасност на храните в Монтана - Infocall.bg
Областна дирекция по безопасност на храните в Монтана - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Безопасност на храните в Монтана

Областна дирекция по безопасност на храните Монтана е орган за контрол на безопасността и качеството на храните, която извършва здравеопазване и идентификация на животни. Дирекцията разполага и с животнвъдни обекти.

Областна дирекция по безопасност на храните Монтана следва най-новите български и европейски практики в прилагането на високи стандарти при контрола в областта на безопасността и качеството на храните, хранителните добавки и напитките, ветеринарната медицина, хуманното отношение към животните и др.

Областна дирекция по безопасност на храните Монтана реализира последователна политика за сътрудничество с браншовите организации в страната. Заедно с тях разработва и създава стандарти, които целят повишаване на качеството на продукти като хляб и хлебни изделия, мляко, млечни и месни продукти, както и на други традиционно български храни.

Автор:

Безопасност на храните в Монтана - Областна дирекция по безопасност на храните в Монтана
Безопасност на храните в Монтана - Областна дирекция по безопасност на храните в Монтана - изображение 1Безопасност на храните в Монтана - Областна дирекция по безопасност на храните в Монтана - изображение 2Безопасност на храните в Монтана - Областна дирекция по безопасност на храните в Монтана - изображение 3Безопасност на храните в Монтана - Областна дирекция по безопасност на храните в Монтана - изображение 4
Ключови думи: дирекция безопасност на храните Монтана, контрол храни Монтана, безопасност храните Монтана, изследване храни Монтана, идентификация животни Монтана, здравеопазване животни Монтана, животнвъдни обекти Монтана
Етикети: Лаборатории за изпитване
Тази страница е посетена 7154 пъти.
Общо посещение на профила: 13637.
Телефонен номер е поискан 104 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка