Общински детски комплекс в Несебър ОДК Несебър

ОДК Несебър е Общински детски комплекс, в който се предлагат курсове по информационни технологии, английски и немски език, класически балет и школа по спортни танци.

ОДК Несебър - Infocall.bg
ОДК Несебър - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Школи и курсове за деца в Несебър - Бургас

Общински детски комплекс Несебър е педагогическо учреждение, чиято основна дейност са извънучилищните занимания по интереси.

Общински детски комплекс Несебър организира клубове, състави и кръжоци по интереси за деца. Занимания, които предлагаме са подходящи за малки и големи, и се провеждат в свободното време на децата.

Клубовете, школите и групите, които предлагаме са за деца и ученици. Част от тях са:

  • Клуб лего-конструиране и Клуб „Знам и мога”
  • Дискусионен клуб и Краезнание
  • Класически балет
  • Модерни танци и хип-хоп
  • Вокална група
  • Изобразително и приложно изкуство


ОДК Несебър все се превръща в социално-сигурна среда за общуване на децата и място за алтернативната им заетост в борбата срещу негативите на обществото ни.

От голямо значение за ефективността на работата и реализацията на възпитателните възможности в Общински детски комплекс Несебър има личността на учителя, с висока теоретична и професионална подготовка, социално активна, отличаваща се със съвременен стил на научно-педагогическо мислене, емоционално отзивчива, с висока нравственост.

Ръководството на всички школи в Общински детски комплекс Несебър е поверено в ръцете на специалисти, творци и спортисти, които ги превръщат в авторски колективи.

Наред със своя опит, естетика и нравственост, преподавателите от Общински детски комплекс Несебър активно включват в програмите си и идеите на младите хора, с които работят, за да могат да отговорят на актуалните им потребности и да стимулират творческия им потенциал.

Школи и курсове за деца в Несебър - Бургас - ОДК Несебър
Школи и курсове за деца в Несебър - Бургас - ОДК Несебър - изображение 1Школи и курсове за деца в Несебър - Бургас - ОДК Несебър - изображение 2Школи и курсове за деца в Несебър - Бургас - ОДК Несебър - изображение 3Школи и курсове за деца в Несебър - Бургас - ОДК Несебър - изображение 4
Етикети: Балетни школи, Езикови курсове, Компютърни курсове, Лятна занималня
Тази страница е посетена 7670 пъти.
Общо посещение на профила: 14224.
Телефонен номер е поискан 188 пъти.
Мнения и коментари

Нуждая се от лятна занималня за детето ми можели да се свържем

Добави мнение и оценка