Производство канап Мездра | ОКОЛЧИЦА АД

Фирма ОКОЛЧИЦА - производство на канап, важета и сезал в село Моравица, община Мездра.

Рейтинг 4
ОКОЛЧИЦА  АД  - Infocall.bg
ОКОЛЧИЦА  АД  - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За фирмата

Производство канап Мездра

 

 

Фирма ОКОЛЧИЦА произвежда полипропиленови нишки за балиране на различни тъкани, конопени, полипропиленови и полиамидни влакна с диаметър до 40 мм и осем кодирани плетени влакна с диаметър от 16 до 50 мм.

Фирмата извършва дублиране и пресукване на памучни и полиестерни прежди със собствени и на клиента материали.

Най-отговорният тип усукани и плетени продукти са въжета с диаметри от 3 до 40 мм, с висока якост на опън и повишена износоустойчивост и устойчивост на влияние върху околната среда. Те са предназначени за използване при екстремни условия и са предмет на мултиплекс и продължителна употреба в промишлеността, строителството и транспорта.

 

Най-често срещаните видове са 3 усукани, които се използват и при риболов, морски и морски транспорт. Нашата фабрика произвежда основно полипропиленови влакна и юта. Полипропиленът е материал на настоящето и бъдещето. Първият етап в производството на РР въжета е преработката на гранулат, за да се отдели полипропилен, след това се усуква до въже.

 

 

Ключови думи: производство канап Мездра, производство въжета Мездра, производство сезал Мездра, производствена база плетени продукти Мездра
Тази страница е посетена 4838 пъти.
Общо посещение на профила: 6039.
Телефонен номер е поискан 232 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка