Изработка на очила в Хасково | Оптикал глас ЕТ

Оптика Оптикал глас ЕТ извършва изработка на очила в Хасково. Предлага диоптрични, слънчеви и слънцезащитни очила, цветни контактни лещи, разтвори и аксесоари.

Оптикал глас ЕТ - Infocall.bg
Оптикал глас ЕТ - Infocall.bg
Оптикал глас ЕТ - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Изработка на очила в Хасково

Фирма Оптикал глас ЕТ град Хасково е създадена през 1999 година от Г-жа Мария Райчева - специалист очен оптик.

Оптикал глас което гарантира точно и прецизно изработване на очилата. Предлага:

  • диоптрични очила;
  • слънчеви очила;
  • контактни лещи;
  • аксесоари.

Представени са и модели с оригинален стил и дизайнерски почерк, даващи избор за неповторимост на Вашия стил.

Контактни лещи с гарантиран произход и качество, разнообразие на материали и водно съдържание за максимален комфорт при носене. Богата палитра от цветове за естетична промяна на цвета на Вашите очи.

Прецизна и точна изработка на вашите диоптрични очила, с материали от водещи фирми в бранша, и ресурс от актуална техника и апаратура налична в Оптически магазин "Оптикал глас", което позволява и експресно изпълнение на вашата поръчка.

Разнообразие от възможности за избор на диоптрични стъкла с материали и покрития от авторитетни каталози на ESSILOR, Rodenstock, Carl ZEISS, INDO, SEIKO, HOYA и др.

Безупречен завършен вид и точна корекция на диоптричните рамки, които ползвате. Смяна на наносници и напасване на диоптрични и слънчеви очила, точно съобразени с цел максимален комфорт при тяхната употреба.

Възможност за сравнение на богата гама от цветни контактни лещи за козметична промяна на цвета на вашите очи. Ултразвуково почистване.

Възможност за най-правилен избор на дизайн и форма за вашите бъдещи очила, с цел правилен избор и задоволство от направената инвестиция за вашия зрителен комфорт и очно здраве.

Ключови думи: оптика Хасково, диоптрични очила Хасково, слънчеви очила Хасково, изработка очила Хасково, контактни лещи Хасково, цветни контактни лещи Хасково, аксесоари очила Хасково, аксесоари лещи Хасково, разтвори лещи Хасково, слънцезащитни очила Хасково
Етикети: Контактни лещи, Оптика, Очила с диоптър, Слънчеви очила
Тази страница е посетена 3935 пъти.
Общо посещение на профила: 10683.
Телефонен номер е поискан 28 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка