Обучение на ученици във Видин - ОУ Епископ Софроний Врачански

В основно училище Епископ Софроний Врачански град Видин се извършва обучение на ученици.

ОУ Епископ Софроний Врачански - Infocall.bg
ОУ Епископ Софроний Врачански - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Обучение на ученици във Видин

В ОУ Епископ Софроний Врачански град Видин се извършва обучение на ученици от 1-ви до 8-ми клас. Мнението на колектива на училището е, че за да се изградят от децата пълноценни личности, не е достатъчно провеждането само и единствено на стандартните часове по предвидените в образователната програма предмети.

Организирането на множество извънкласни дейности и допълнителни занимания оказва съществено положително въздействие върху децата, техните знания, характер, умения, навици, култура.

Учениците са разпределени в цели 24 паралелки. Обучението на повече от 500 ученика изисква сериозни умения, както в професионална сфера по съответната дисциплина, така и умения за работа с деца. Учителският колектив работи усърдно и предоставя на децата разнообразни възможности за развитие, както на своите знания и умения, така и на заложбите.

Работи се по осъществяването на държавната политика в областта на началното и основното образование. По този начин децата получават наистина добра подготовка при продължаване на своето обучение в гимназиите.

Обучение на ученици във Видин - ОУ Епископ Софроний Врачански
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от ОУ Епископ Софроний Врачански
Ключови думи за услугата: обучение ученици Видин, основно образование Видин
Тази страница е посетена 802 пъти.
Общо посещение на профила: 5510.