ОУ Капитан Петър Пармаков

Основно училище Капитан Петър Пармаков село Градец, област Сливен извършва прием на първокласници и обучение на ученици от 1 до 8 клас.

ОУ Капитан Петър Пармаков - Infocall.bg
ОУ Капитан Петър Пармаков - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Основно образование в Градец-Сливен

ОУ „Капитан Петър Пармаков” е основно училище в село Градец, община Котел, област Сливен. В учебното заведение се извършва прием и обучение на деца пет и шест годишни, както и на ученици от 1 до 8 клас за придобиване на диплома за основно образование.

За учебната 2016-2017 година ОУ „Капитан Петър Пармаков” село Градец предлага:

  • 1 подготвителна група за 5 годишни;
  • 2 подготвителни групи за 6 годишни;
  • 2 полуинтернатни групи в 1 клас;
  • 1 сборна полуинтернатна група във 2 клас;
  • 1 сборна полуинтернатна група в 3 клас;
  • 2 полуинтернатни групи в 4 клас;
  • 1 сборна полуинтернатна група в 5 клас;
  • 1 сборна полуинтернатна група в 6 клас.

Обучението на децата и  учениците в ОУ „Капитан Петър Пармаков” се извършва от квалифицирани преподаватели. Изборът на учебно заведение за ученици от 1 до 8 клас е много важен, тъй като именно тогава в децата се създават и изграждат навици и дисциплина.

Избирайки ОУ Капитан Петър Пармаков, Вашите деца ще получат качествено основно образование. За възпитаниците ни предоставяме, нужната подготовка и база от знания за тяхната реализация и бъдещо развитие.

ОУ „Капитан Петър Пармаков” Градец разполага с добре поддържана материална база, която е предпоставка за качествено обучение на учениците от селото и региона. Целта, която следват преподавателите в учебното заведение, е да изградят в децата самочувствие на компетентни и знаещи личности.

Основното училище разполага с библиотека и голяма спортна площадка. Класните стаи и кабинети, са оборудвани с необходимите средства, служещи за улесняване и подпомагане на учебния процес в училището.

Автор:

Основно образование в Градец-Сливен - ОУ Капитан Петър Пармаков
Основно образование в Градец-Сливен - ОУ Капитан Петър Пармаков - изображение 1Основно образование в Градец-Сливен - ОУ Капитан Петър Пармаков - изображение 2Основно образование в Градец-Сливен - ОУ Капитан Петър Пармаков - изображение 3Основно образование в Градец-Сливен - ОУ Капитан Петър Пармаков - изображение 4

Проекти на ОУ Капитан Петър Пармаков в Градец-Сливен

 ОУ „Капитан Петър Пармаков” село Градец, област Сливен през учебната 2016/2017 година ще работи по проект "Твоят час".

Автор:

Ключови думи: основно училище Градец Сливен, основно образование Градец Сливен, прием първокласници Градец Сливен, обучение ученици от 1 до 8 клас Градец Сливен, проекти ОУ Капитан Петър Пармаков Градец
Етикети: Основно училище, Прием за първи клас
Тази страница е посетена 4784 пъти.
Общо посещение на профила: 8814.
Телефонен номер е поискан 25 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка