ОУ Васил Левски Хитово

Основно училище Васил Левски в село Хитово, община Добрич извършва прием и обучение на ученици от 1 до 8 клас в непрофилирани паралелки.

ОУ Васил Левски Хитово - Infocall.bg
ОУ Васил Левски Хитово - Infocall.bg
ОУ Васил Левски Хитово - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Основно образование в община Добрич

Основно училище Васил Левски е създадено през 1941 година в село Хитово, община Добрич. Учебното заведение извършва прием и обучение на ученици от 1 до 8 клас за придобиване за придобиване на диплома за основно образование.

Училището разполага с богата и модернизирана материална база, кабинет с компютри, интернет връзка и спортна площадка. Преподавателите, работещи в ОУ Васил Левски са с висока квалификация и полагат необходимите нужди за обучението и възпитанието на учениците.

Изборът на учебно заведение, за ученици от 1 до 8 клас е много важен, тъй като именно тогава в децата се създават и изграждат, навици и дисциплина.

Директор на Основно училище Васил Левски в село Хитово е Шенгюл Ибраимова Раимова.
Основно образование в община Добрич - ОУ Васил Левски Хитово
Основно образование в община Добрич - ОУ Васил Левски Хитово - изображение 1Основно образование в община Добрич - ОУ Васил Левски Хитово - изображение 2Основно образование в община Добрич - ОУ Васил Левски Хитово - изображение 3Основно образование в община Добрич - ОУ Васил Левски Хитово - изображение 4

Патрон на ОУ Васил Левски село Хитово

За патрон на основното училище в село Хитово, община Добрич е избран българският революционер, идеолог и организатор на българската национална революция и национален герой Васил Левски.

Васил Левски е основател е на Вътрешната революционна организация и на Българския революционен централен комитет. Известен е още като Апостола на свободата заради, организирането и разработването на стратегията за освобождаване на България.

Ключови думи: основно образование Хитово Добрич, основно училище Хитово Добрич, обучение ученици Хитово Добрич, прием ученици Хитово Добрич, прием първокласници Хитово Добрич
Етикети: Основно училище, Прием за първи клас
Тази страница е посетена 4524 пъти.
Общо посещение на профила: 7954.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка