ОУ Васил Левски Кърнаре

Основно училище Васил Левски извършва прием и обучение на ученици от 1 до 7 клас в село Кърнаре, община Карлово.

Рейтинг 5
ОУ Васил Левски Кърнаре - Infocall.bg
ОУ Васил Левски Кърнаре - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
за училището

Основно образование в община Карлово

Основно училище Васил Левски извършва прием и обучение на ученици от 1 до 7 клас за придобиване на диплома за основно образование в село Кърнаре, община Карлово.

Училището е създадено през 1932 година в село Кърнаре. Голяма част от неговото финансиране е по европейски програми. Изборът на учебно заведение за ученици от 1 до 8 клас е много важен, защото именно тогава в децата се създават и изграждат навици и дисциплина.

За патрон на основното училище в село Кърнаре, община Карлово, е избран българският революционер, идеолог и организатор на българската национална революция и национален герой Васил Левски.

Васил Левски е основател е на Вътрешната революционна организация и на Българския революционен централен комитет. Известен е още като Апостола на свободата, заради организирането и разработването на стратегията за освобождаване на България.

В основното училище екип от висококвалифицираните преподаватели и педагози полага грижи за формиране на личности с висока интелектуална подготовка и култура, с ярко изразено гражданско поведение и съзнание.

Образователното заведение се помещава в добре поддържана материална сграда с уютни и светли кабинети и класни стаи. Всички кабинети в училището отговарят на изискванията за безопасност и качествена образователна дейност. Точният адрес на ОУ Васил Левски е посочен в обект Основно училище.

ВАЖНО!!! От 01.08.2016 година влиза в сила нов закон, според който от новата учебна 2017 година учениците ще се обучават от 1-ви до 7-ми клас. Тази година за последно се допуска обучение до 8-ми клас включително.

Автор:

Основно образование в община Карлово - ОУ Васил Левски Кърнаре
Основно образование в община Карлово - ОУ Васил Левски Кърнаре - изображение 1Основно образование в община Карлово - ОУ Васил Левски Кърнаре - изображение 2Основно образование в община Карлово - ОУ Васил Левски Кърнаре - изображение 3Основно образование в община Карлово - ОУ Васил Левски Кърнаре - изображение 4
Ключови думи: основно училище Кърнаре Карлово, основно образование Кърнаре Карлово, прием първи клас Кърнаре Карлово, прием първокласници Кърнаре Карлово, обучение от 1 до 7 клас Кърнаре Карлово
Етикети: Основно училище, Прием за първи клас, Прием след 4 клас
Тази страница е посетена 2654 пъти.
Общо посещение на профила: 6041.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка