Начало » Страници » Infocall.bg - мобилна версия

Infocall.bg - мобилна версия

Infocall.bg с мобилна версия 

Вече работи и мобилната версия на Infocall.bg, която е съвместима с всички мобилни устройства с достъп до интернет. Въведете адреса infocall.bg в браузера на таблета си или на мобилния си телефон и той автоматично ще Ви пренасочи към мобилната версия на сайта. Можете да използвате и m. infocall.bg за директен достъп.

Специално разработената мобилна среда, е оптимизирана за по-бързо зареждане на страниците които са с минимален размер с цел намаляване на трафика към мобилното устройство а от там и значително спестяване на изразходвания интернет.

Съдържание на m.infocall.bg

Съдържанието на мобилната версия на Infocall.bg е разделено в удобни категории, с интуитивен интерфейс, предлагайки бърз достъп до основните раздели на сайта. Навигацията в сайта е съобразена с най-новите изисквания за мобилно съдържание, интерфейса е изцяло изчистен с цел по-бързото зареждане на информацията.

Търсенето в m. infocall.bg е улеснено с автоматично подсказващия текст, а резултатите от търсенето се подават на порции, което допълнително оптимизира зареждането на информацията.

Мобилен контакт в m.infocall.bg

Във всеки фирмен профил са добавени бързи бутони „Обади се“ - за бързо набиране на телефонния номер директно от телефона и „Изпрати съобщение“ - за директна връзка с фирмата. За да стигнете точно до обекта на фирмата, натиснете „Виж на картата“, след това натиснете „Покажи маршрут“.

Мобилното приложение ще поиска информация за Вашето местоположение, след което ще Ви предложи най-оптималния път до обекта на фирмата, с подробно описание на целия маршрут до там.

Регистрация в m.infocall.bg 

За да се регистрирате е необходимо да натиснете на бутона „+“ в горната част на сайта.