Начало » Страници » Нелоялна конкуренция

Нелоялна конкуренция

Зачестиха сигналите от клиенти, заплатили на фирми, представящи се за infocall.bg

През последните седмици, се появиха десетки сигнали от наши лоялни клиенти, които са получили обаждане за продължаване услугите в INFOCALL. Обаждането идва, без да има изтичаща активна услуга.

Голяма част от клиентите знаят с кой акаунт мениджър разговарят и до кога е активен периода на услугите, вписани в договора. Въпреки това, доста клиенти са били излъгани и са заплатили големи суми пари на фирми, които реално не ги оптимизират.

Поради създалите се недоразумения, искаме да ви защитим от бъдещи такива проблеми, чрез няколко съвета и насоки:

1. INFOCALL.bg е сайт, който работи с юридическото име ИНФОКОЛ ООД (направихме тази промяна с цел улеснение за ВАС)
2. Акаунт мениджърите на INFOCALL.bg винаги се представят с Име и Фамилия, а служители на другите фирми пропускат да направят това!
3. Проформи фактурите, оригиналните фактури и договори за услугите на INFOCALL.bg, са брандирани с логото на INFOCALL и това ги прави лесно отличими и разпознаваеми. Обърнете внимание на тези детайли преди да заплатите:

4. INFOCALL.bg работи само с куриерите на фирма ЕКОНТ за изпращане на фактури и договори към клиенти, придружавани с визитка на вашия акаунт мениджър!
5. Фирмите, представящи се за INFOCALL.bg ,изпращат само фактура без придружаващ я договор за услуга!
6. Гарантираме Ви пълно съдействие при сигнал за подобен вид измама от фирма, използваща името или някакъв вид информация, свързана с INFOCALL.BG

Вие сте важен наш клиент и имаме нужда от помощ, за да ви защитим от нелоялната конкуренция. Свържете се с нас на телефон 0878 680 556, за да сигнализирате!

С пожелания за Успешна година,
Кристиан Койнов
Управител на ИНФОКОЛ ООД