Пчелен мед прополис Хасково | Пчеларска ферма Ради

Пчеларска ферма Ради - пчелен домашен мед и прополис, прашец, восък и други в град Хасково.

Рейтинг 5
Пчеларска ферма Ради - Infocall.bg
Пчеларска ферма Ради - Infocall.bg
град Симеоновград
Моля, попълнете на кирилица!
За фирмата

Пчелен мед прополис Хасково

Пчеларска ферма Ради започва дейността си през 1964 година и към момента има два пчелина – в Симеоноврад и в с. Татарево, общ. Първомай. Към началото на 2018 година фермата разполага с общо 120 пчелни семейства.

Целта ни е да предлага на своите, постоянни вече, клиенти, висококачествени продукти — собствено производство. Произвеждаме разнообразна гама от 5-6 вида пчелен мед, прополис, пчелен прашец, восък, перга, като ги предлагаме в атрактивни и качествени опаковки.

Извличането на меда става чрез центрофугиране, но имаме и малки количества отцеден мед, както и мед с восъчни отпечати от питите.

Защо Пчеларска ферма Ради?

Медът, който предлагаме с натурален и качествен, без добавки и примеси, не е преминавал термична или каквато и да е друга обработка. Пчелните продукти се добиват в съдове от неръждаема стомана и в условия, отговарящи на всички норми за добив и обработка на хранителни продукти.

Разфасоването става само в абсолютно нов амбалаж и при отлични хигиенни условия. Готовата продукция се съхранява в сухо и хладно помещение. Това привлича нашите клиенти, които оценяват качеството на пчелните ни продукти и тяхното здравословно въздействие. Чудесните природни дадености на меда и останалите пчелни продукти, качествата им на живи продукти въздействат на все повече хора.

Стремежът ни като производители е да предадем на хората пчелните продукти такива, каквито пчелите ги създават, в хармония с околната среда.

Ключови думи: пчелен мед прополис Хасково, пчелен прашец Хасково, домашен мед Хасково, пчелен восък Хасково, пчеларска ферма Хасково
Етикети: Пчеларство, Пчелни продукти
Тази страница е посетена 678 пъти.
Общо посещение на профила: 2143.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка