Временна заетост Русе | Персоннел Интернешънъл ЕООД

Фирма Персоннел Интернешънъл ЕООД извършва набиране на международен персонал и консултации в областта на човешките ресурси в град Русе. Фирмата предлага аутсорсинг и услугата payroll. Офисът на фирмата за подбор на служители се намира в град Русе.

Персоннел Интернешънъл ЕООД - Infocall.bg
Персоннел Интернешънъл ЕООД - Infocall.bg
Персоннел Интернешънъл ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Набиране на международен персонал в Русе

Персоннел Интернешънъл ЕООД е фирма в град Русе, която е насочила своята основна дейност към подбор на висококвалифицирани служители и консултации в областта на човешките ресурси.

Фирма Персоннел Интернешънъл ЕООД извършва професионален подбор на служители за секторите логистика, промишленост, строителство и свързаните с тях браншове.

Мисията на фирма Персоннел Интернешънъл ЕООД е насочена към създаване на нови решения в областта на гъвкавото предоставяне на служители за своите клиенти и осигуряването на постоянна и стабилна работа на служителите си.

Служителите на Персоннел Интернешънъл ЕООД залагат на следните ценности:

  • отговорност;
  • доверие;
  • иновативност;
  • професионализъм;
  • специализация.

Благодарение на своя дългогодишен опит, солидната база от кандидати и професионализма на специалисти по човешки ресурси, с които разполага, фирма Персоннел Интернешънъл ЕООД ежедневно осигурява на клиентите си по цял свят персонал, който отговаря на техните изисквания.

Автор:

Набиране на международен персонал в Русе - Персоннел Интернешънъл ЕООД
Набиране на международен персонал в Русе - Персоннел Интернешънъл ЕООД - изображение 1Набиране на международен персонал в Русе - Персоннел Интернешънъл ЕООД - изображение 2Набиране на международен персонал в Русе - Персоннел Интернешънъл ЕООД - изображение 3Набиране на международен персонал в Русе - Персоннел Интернешънъл ЕООД - изображение 4
Ключови думи: консултации човешки ресурси Русе, подбор персонал Русе, аутсорсинг Русе, payroll услуга Русе, офис фирма подбор служители Русе, набиране международен персонал Русе, временна заетост Русе, подбор кадри Русе
Етикети: Обяви за работа, Подбор на персонал
Тази страница е посетена 11198 пъти.
Общо посещение на профила: 17680.
Телефонен номер е поискан 92 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка