Еко пелети | Петгруп-Гълъбово ЕООД

Петгруп ЕООД изкупува скрап, черни и цветни метали. Предлагаме еко пелети и брикети, транспортни услуги и авточасти за камиони.

Петгруп-Гълъбово ЕООД - Infocall.bg
Петгруп-Гълъбово ЕООД - Infocall.bg
град Стара Загора
Петгруп-Гълъбово ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Еко пелети в град Гълъбово

"ПЕТГРУП-ГЪЛЪБОВО" ЕООД предлага еко пелети с високо качество, брикети и транспортни услуги, отговарящи на изискванията за бърз и надежден превоз на стоките. Извършва изкупуване, транспортиране, обработка и търговия с отпадъци от черни, цветни метали и вторични суровини. Съпътстваща дейност на компанията е търговия с метали и строителни материали, внос на авточасти за товарни автомобили и автобуси.

"ПЕТГРУП-ГЪЛЪБОВО" ЕООД предлага и доставя до клиента ЕКО ПЕЛЕТИ съответстващи на изискванията на БДС EN 14961-2:2011 Клас А1, предназначени за употреба в отоплителни уреди пригодени за целта.

„Петгруп-Гълъбово“ ЕООД е дистрибутор на продуктите на „Брикел“ ЕАД град Гълъбово. Притежава удостоверение за регистрация от Министерство на финансите, Агенция Митници за извършване на сделки с въглища.

Разполага със собствен транспорт за превоз на заявените количества, до всеки един наш клиент в страната и чужбина. Въглищата се предлагат на едро в насипно състояние или пакетаж. Разфасовките са, чували от по 25 кг. За удобство на клиента работи всеки ден. Осигурява качество и най-добра цена.

Ключови думи: еко пелети Гълъбово, брикети Гълъбово, транспортни услуги Гълъбово, авточасти камиони Гълъбово, вторични суровини Гълъбово
Етикети: Авточасти за товарни автомобили, Брикети, Изкупуване на метали, Рециклиране, Фирми транспортни услуги, Цех за пелети
Тази страница е посетена 2158 пъти.
Общо посещение на профила: 7086.
Телефонен номер е поискан 75 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка