Плантис ЕООД

Научноизследователски и технологичен център по земеделие Плантис ЕООД предлага листен тор Акрамет и търговия с продукти за управление на добивите в земеделието в град Разград.

Рейтинг 5
Плантис  ЕООД - Infocall.bg
Плантис  ЕООД - Infocall.bg
село Каменар
Ул. Тодювци №3
Моля, попълнете на кирилица!
за Плантис

Научноизследователски и технологичен център по земеделие Плантис ЕООД

За Плантис: Научноизследователски и технологичен център по земеделие Плантис ЕООД е иновативна, динамично развиваща се частна компания, основана през 2007 год., със седалище в гр. Разград и предмет на дейност: Научноизследователска и развойна дейност в областта на растениевъдството; разработка на нови технологии и продукти за управление на добивите и качеството в земеделието; консултантски услуги; анализи на растителни, почвени и др. проби; търговия с продукти за управление на добивите в земеделието.

Цели: Наука от нов за страната ни вид, отношения между науката и земеделието по - европейски модел. Нов начин на финансиране – наука от комерсиален тип. Науката обърната непосредствено към нуждите на практиката от нови технологии и бързи практически решения на актуални проблеми. Наука заета непосредствено с решаването на екологичните проблеми в земеделието – опазването на земеделските земи, растителна продукция с гарантирана чистота, щадяща здравето и живота на хората и животните. Непосредствена връзка на науката с производителите.

Работа с клиенти: Ние държим да познаваме и поддържаме непосредствена връзка с всеки наш клиент. Затова всяко начало на съвместна работа започва с разговор за подробно запознаване с нашата работа и продукти, както и за взаимно опознаване. Държим също така на качеството на нашите продукти, поради което искаме всеки клиент сам да се убеди в това. По тази причина съвместната ни работа започва с експерименти, които нашия клиент провежда на своя земя и върху своите култури. Заедно проследяваме ефекта на приложените продукти и отчитаме резултатите. Ако тези резултати задоволяват клиента, през следващата земеделска година преминаваме към приложение на големи площи. Интересът ни включва просперитета на нашите клиенти, поради което приложението на продуктите ни продължава да бъде под наше наблюдение. Клиентът на Плантис ЕООД може да разчита винаги на компетентна и безплатна консултация по приложението на продуктите ни, както и всички въпроси касаещи добивите и качеството на продукцията.

Автор:

Научноизследователски и технологичен център по земеделие Плантис ЕООД - Плантис  ЕООД
Научноизследователски и технологичен център по земеделие Плантис ЕООД - Плантис  ЕООД - изображение 1Научноизследователски и технологичен център по земеделие Плантис ЕООД - Плантис  ЕООД - изображение 2Научноизследователски и технологичен център по земеделие Плантис ЕООД - Плантис  ЕООД - изображение 3Научноизследователски и технологичен център по земеделие Плантис ЕООД - Плантис  ЕООД - изображение 4
Ключови думи: научноизследователски център по земеделие Разград, технологичен център по земеделие Разград, търговия продукти управление на добивите в земеделието Разград, многофункционални листни торове Разград, Акрамет Ултра Разград, Акрамет Класик Разград, листни торове Разград, листен тор Разград, стимулация Разград, имуностимулиращ ефект Разград, добиви Разград, зърнопроизводство Разград, фунгициден ефект Разград, синергичен ефект Разград, репелентен ефект Разград, Плантис ЕООД, научноизследователски Разград, почвени анализи Разград, консултации Разград
Етикети: Институт, Лаборатории за изпитване, Торове
Тази страница е посетена 3898 пъти.
Общо посещение на профила: 12284.
Телефонен номер е поискан 142 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка