Производител на опаковки | Поликарт ООД

Поликарт ООД - производител на картонени опаковки, от хартия, картон велпапе и синтетични материали в София област, Пловдив и Бургас.

Рейтинг 5
Поликарт ООД - Infocall.bg
Поликарт ООД - Infocall.bg
град Костинброд
Моля, попълнете на кирилица!
За фирмата

Производител на опаковки София област, Пловдив и Бургас.

Фирма Поликарт ООД, гр. Костинрод е производител на опаковки от хартия, картон, мукава, велпапе, пластмаса, фолиа и други синтетични материали, съсредоточена върху хранителната, фармацевтичната и козметичната индустрия, като също така можем да предоставим опаковки на конкурентни цени за производителите на уреди и части, големите потребители на канцеларски консумативи и рекламни материали.

 Фирмата е с голям опит в обработката на различни материали, като се стремим да предложим решение на най-добрата цена на пазара в България и заобикалящите ни страни – Румъния, Гърция и Сърбия.

Тази фирмена страница е нашата платформа ЕФИ Радиус за информация и доставка на опаковки, като се стремим да бъдем максимално изчерпателни и кратки, в същото време да предоставим точна информация за спецификациите на предлаганите от нас продукти и конкурентни цени.

За повече информация за фирмата, нашата история и дейност, можете да посетите нашата информационна страница на фирмата - www.polycart.info, където можете да прочетете повече за нашата насоченост на пазара, материалите с които работим и нашите партньори в опаковъчният сектор от България, Румъния и Гърция.

Поликарт ООД е член на национално представените работодателски организации в страната, както и на международни асоциации за опаковки, пликове, печатни технологии и опаковъчна техника, връзки към които можете да намерите в менюто долу в дясно.

При въпроси и коментари, можете да ни пишете в секцията Контакти или да се обадите директно за връзка с нас.

Ключови думи: картонени опаковки София, Пловдив, Бургас, производител на опаковки София, Пловдив, Бургас, опаковки от хартия София, Пловдив, Бургас, опаковки от картон София, Пловдив, Бургас, производство опаковки велпапе София, Пловдив, Бургас, производство опаковки синтетични материали София, Пловдив, Бургас
Тази страница е посетена 1184 пъти.
Общо посещение на профила: 4619.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка