Производител детски дрехи София | Princeska

Princeskabg - български производител на детски дрехи, карнавални костюми, трика за художествена гимнастика и балет в град София, кв. Малинова долина

Рейтинг 5
Princeska - Infocall.bg
Princeska - Infocall.bg
град София-Малинова долина
Моля, попълнете на кирилица!
За фирмата

Производител на детски дрехи София-Малинова долина

Princeskabg е български производител на детски дрехи и костюми в град София, кв. Малинова долина. Продуктите на фирмата включват, както детски дрехи за ежедневно облекло, така и дълги официални детски рокли и костюми.

Платовете и материалите са с най - високо качество, а дизайните са вдъхновени от детските мечти. Екипът на фирмата ежедневно създава креативни облекла, които са съобразени не само с добрия външен вид, ами и с практичност и функционалност.

Радваме се, че имаме възможността да създаваме именно български детски дрехи за София, както и за цяла България. Радваме се, че творим дрехи за деца, които са различни и носят нашата марка. Разгледайте категориите ни и ако имате по-различна, нестандартна идея за някой костюм, дълга детска рокля или пък сако, обадете ни се.

Автор:

Ключови думи: производител детски дрехи София Малинова долина, карнавални костюми София Малинова долина, трика художествена гимнастика и балет София Малинова долина, фирмен офис София Малинова долина
Етикети: Детски дрехи, Магазини за дрехи
Тази страница е посетена 2926 пъти.
Общо посещение на профила: 4781.
Телефонен номер е поискан 53 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка