Ваучери за храна в София - Оборище Призма лукс ЕООД

Призма Лукс ООД в град София е лицензиран оператор на ваучери за храна. Ваучерите се използват от фирмите за да могат техните работници да пазаруват в магазини и ресторанти.

Призма лукс ЕООД - Infocall.bg
град София-Оборище
Призма лукс ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Търговия ваучери за храна в София - Оборище

Призма Лукс ООД е дружество, лицензиран оператор на ваучери за храна. Ваучерите се използват от фирмите за да могат техните работници да пазаруват в магазини и ресторанти.

Ваучерите за храна са една бързо налагаща се социална придобивка, повишаваща авторитета и имиджа на компанията.

Ваучерите за храна са отлична възможност да подпомогнете ежедневното хранене на своите служители. Предимства на ваучерите за храна са:

  • Икономия на средства
  • Пряк икономически ефект
  • Повишаване на покупателната способност
  • Мотивиране на служителите


Ваучерите за храна са предложение, което не е само потребност от храна, социално отговорен подход или пари като възнаграждение, но има и много допълнителни предимства.

Работодателите се освобождава от окончателен данък и ползват ДДС -  то платено за ваучерите. Лесното и удобно изпълние на процедурите спомага работодателя да намали разходи за административнo обслужване, както и разрешава съществени потребности на служителите да ги стимулира и мотивира към по-голяма лоялност.

Вече почти 10 години Призма Лукс ООД развива успешно своята дейност като оператор на ваучери за храна. Призма Лукс е регистрирано като оператор на ваучери за храна, съгласно заповед на министъра на финансите ЗМФ 138/12.02.2004 г.

Дружеството оказва пълно съдействие на фирмите и техните служители при разработване и прилагане на системата за ваучери за храна.

Търговия ваучери за храна в София - Оборище - Призма лукс ЕООД
Тази страница е посетена 2142 пъти.
Общо посещение на профила: 3362.
Телефонен номер е поискан 22 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка