ПРО ЛИФТ БЪЛГАРИЯ ООД

Фирма ПРО ЛИФТ БЪЛГАРИЯ е с основна дейност производство на стълбищни роботи, вертикални и стълбищни платформи.Фирмата разполага с офис в Град София, район Подуене.

ПРО ЛИФТ БЪЛГАРИЯ ООД - Infocall.bg
ПРО ЛИФТ БЪЛГАРИЯ ООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

За ПРО ЛИФТ

 Фирма "ПРО ЛИФТ БЪЛГАРИЯ" е със седалище в гр. София и с основна дейностпроектиране, доставка, монтаж  и изграждане на уреди за хора с увреждания.Като продукти дружеството ни предлага: стълбищни платформи Garaventa, вертикални платформи на Cibes Lift AB, стълбищни роботи, асансьори и лифтове за басейни и инвалидни колички. Нашата цел е да направим страната ни едно добро място за живеене от хората с увреждания, затова се стараем да развиваме своите продукти, тяхното качество и полезност. При нас работят служители, обичащи работата си и с дълъг професионален опит. Стоките които предлагаме могат да бъдът използвани в жилища, обществени и административни сгради, училища, спортни и развлекателни центрове, подлези и надлез и позволяват вътрешен и виншен монтаж.

За ПРО ЛИФТ - ПРО ЛИФТ БЪЛГАРИЯ ООД
За ПРО ЛИФТ - ПРО ЛИФТ БЪЛГАРИЯ ООД - изображение 1За ПРО ЛИФТ - ПРО ЛИФТ БЪЛГАРИЯ ООД - изображение 2За ПРО ЛИФТ - ПРО ЛИФТ БЪЛГАРИЯ ООД - изображение 3

Продукти и особености

 Продуктите, предлагани от нас, могат да се използват в жилища, обществени и административни сгради, училища, спортни съоръжения, търговски и развлекателни центрове, паркинги и гаражи, подлези и надлези, за външен и вътрешен монтаж.

 Характерна особеност на цялата ни дейност е преди всичко индивидуалния подход към всеки потребител и неговите спицифични особености. Ние се стремим да надхвърлим очакванията на клиентите ни чрез отговорно отношение и професионализъм на специалистите във фирмата, осигуряването на отлично сервизно обслужване, както и чрез непрекъснато усъвършенстване и развитие на продуктите, гарантирано от чуждестранните ни партньори.

Продукти и особености - ПРО ЛИФТ БЪЛГАРИЯ ООД
Продукти и особености - ПРО ЛИФТ БЪЛГАРИЯ ООД - изображение 1Продукти и особености - ПРО ЛИФТ БЪЛГАРИЯ ООД - изображение 2Продукти и особености - ПРО ЛИФТ БЪЛГАРИЯ ООД - изображение 3Продукти и особености - ПРО ЛИФТ БЪЛГАРИЯ ООД - изображение 4
Продукти на ПРО ЛИФТ БЪЛГАРИЯ ООД
Етикети: Асансьори
Тази страница е посетена 3571 пъти.
Общо посещение на профила: 9999.
Телефонен номер е поискан 36 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка