Помощно училище Ловеч | ЦСОП Васил Левски Ловеч

Център за специална образователна подкрепа Васил Левски град Ловеч - образование, обучение и възпитание на деца и ученици с умствена изостаналост и множество увреждания от интернатен тип.

Рейтинг 5
ЦСОП Васил Левски Ловеч - Infocall.bg
ЦСОП Васил Левски Ловеч - Infocall.bg
град Ловеч
Ул. Пресечена скала №1
Моля, попълнете на кирилица!
за ЦСОП Васил Левски

Център за специална образователна подкрепа в Ловеч

ЦСОП Васил Левски град Ловеч е център за обучение и възпитание на деца и ученици с умствена изостаналост и множество увреждания от интернатен тип. В училището работи екип от специалисти – учители, възпитатели,психолог и логопед, притежаващи необходимата професионална квалификация за работа с деца и ученици с увреждания.

Центърът е на подчинение на МОН, на делегиран бюджет, държавно финансиране. Формата на обучение е дневна, като вариант за учениците, които не могат да посещават училището поради здравословни проблеми е и индивидуалната форма на обучение. 

Центърът разполага с квалифицирано медицинско лице. Целият екип на ЦСОП „В. Левски“ град Ловеч работи изцяло в интерес на учениците, в индивидуална и групова дейност за развитие на умения, навици, способности. Целта е да се придобият знания и да се формират у учениците социални умения за самостоятелен живот.

Автор:

Център за специална образователна подкрепа в Ловеч - ЦСОП Васил Левски Ловеч
Център за специална образователна подкрепа в Ловеч - ЦСОП Васил Левски Ловеч - изображение 1Център за специална образователна подкрепа в Ловеч - ЦСОП Васил Левски Ловеч - изображение 2Център за специална образователна подкрепа в Ловеч - ЦСОП Васил Левски Ловеч - изображение 3Център за специална образователна подкрепа в Ловеч - ЦСОП Васил Левски Ловеч - изображение 4
Ключови думи: помощно училище Ловеч, интернат Ловеч, обучение ученици умствена изостаналост Ловеч, прием деца СОП образование деца увреждания Ловеч, образование деца увреждания Ловеч, квалифицирани специалисти Васил Левски Ловеч, център специална образователна подкрепа Ловеч
Етикети: Помощно училище , Училища за деца със соп
Тази страница е посетена 3178 пъти.
Общо посещение на профила: 8607.
Телефонен номер е поискан 50 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка