Начало » Референции

Референции

Референция от Аптеки ПАНАЦЕЯ виж профила

Ползваме рекламните услугите на „Некст кол” ЕООД вече повече от година. Аптеки „Панацея” се довериха на „Некст кол” ЕООД да представи и популяризира в интернет дейнстта ни. След постигнатите резултати, тази година им възложихме изработката на нашия фирмен сайт.

Впечатленията ни от екипа на фирмата са много добри. Неговата компетентност, отношение и постоянен контакт с клиента, ни дадоха основание да мислим, че сме намерили добър и лоялен партньор. Техните решения и дизайн са напълно съобразени с нашите индивидуални изисквания. Благодарни сме за винаги навременната реакция при съвместната ни работа и указаното съдействие при управлението на съдържанието в сайта. Изключително сме доволни и от възможността да публикуваме нашите промоционални предложения, за да са винаги информирани и нашите клиенти.


С уважение: Е. Бектешев                                                                                            05-11-2014 / град Търговище

Референция от Електроинсталации ООД виж профила

С настоящата референция изразяваме благодарността си към екипа на фирма „Некст кол” ЕООД, за професионализма и отзивчивостта с които работят. Фирма ни „Веста 17” ООД  - град Търговище  се занимава с изграждане и профилактика на електроинсталации.


Фирмата ни сътрудничи с „Некст кол” ЕООД, при популяризирането на нашата дейност в страната и региона чрез сайта  infocall.bg, oсвен това те изградиха уеб сайта на „Веста 17” ООД, спазвайки всички договорени срокове и изисквания.


Искам специално да балагодаря на екипа на „Некст кол” ЕООД и по-специално на Вилия Андреева, която интегрира системата „Виртуален франчайзер Еконт” в сайта ни. Ние от „Веста 17” ООД  ще разчитаме на съдействието и техническата поддръжка от страна на екипа на им и за в бъдеще .

Стефан Димитров - Управител на „Веста 17” ООД                                                               03-11-2014 / град Търговище

 

Референция от СБР Термал Варна АД виж профила

Дружеството работи от няколко години с колектива на Информационен център INFOCALL.bg.

INFOCALL.bg осъществява рекламна дейност и презентиране на дейността на „СБР-Варна” АД в интернет пространството.

С настоящата референция удостоверяваме, че дружество „НЕКСТ КОЛ” ЕООД има техническа и кадрова обезпеченост видно от предоставените ни услуги, да се справя с дейности описани по-горе.

Екипът, който работи с нас е отзивчив и любезен. Работи се лесно с тях, отговорни са и се отзовават веднага при възникване на проблем. Впечатленията ни са много добри и ги препоръчваме на техни бъдещи партньори.

 

С Уважение : Милена Николова                                                                                                    град Варна / 09-10-2014