Съюз на птицевъдите в България

Съюзът на птицевъдите в България е професионална организация на преработвателите и производителите на птицевъдна продукция. Съюзът се намира в центъра на София.

Рейтинг 5
Съюз на птицевъдите в България - Infocall.bg
Съюз на птицевъдите в България - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Съюз на птицевъдите в България в София-Сердика

 

Съюзът на птицевъдите в България е създаден през 1991 година като юридическо лице с нестопанска цел и като професионална организация на преработвателите и производителите на птицевъдна продукция.

Съюзът птицевъдите представлява птицепреработвателите и птицевъдите пред обществените организации и държавните органи в чужбина и страната.

Съюзът е колективен член на:

  • Българска земеделска камара;
  • Българска стопанска камара;
  • Постоянният консултативен съвет на аграрните професионални организации в България;
  • Българска асоциация хранителна и питейна индустрия.

Съюзът на птицевъдите в България издава списание Птицевъдство. Практическа задача на птицевъдите в България е съдействие за внедряване на научно-техническите постижения и защитата на икономическите интереси на членовете.

Адрес и контактни на организацията ще намерите в обект Съюз на птицевъдите.

 

Автор:

Съюз на птицевъдите в България в София-Сердика - Съюз на птицевъдите в България
Съюз на птицевъдите в България в София-Сердика - Съюз на птицевъдите в България - изображение 1Съюз на птицевъдите в България в София-Сердика - Съюз на птицевъдите в България - изображение 2Съюз на птицевъдите в България в София-Сердика - Съюз на птицевъдите в България - изображение 3Съюз на птицевъдите в България в София-Сердика - Съюз на птицевъдите в България - изображение 4
Ключови думи: съюз птицевъди София Сердика, членове съюз птицевъди София Сердика, списание птицевъдство София Сердика, контрол птицевъдна продукция София Сердика, селекция птици София Сердика, птиче месо София Сердика, птицевъдни предприятия София Сердика, съвети отглеждане птици София Сердика, съвети птицевъдство София Сердика, яйца София Сердика
Етикети: Издателство , Птицеферма, Яйца
Тази страница е посетена 7990 пъти.
Общо посещение на профила: 11817.
Телефонен номер е поискан 29 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка