Сам Хоум

Сам Хоум – отдаване на апартаменти и други недвижими имоти на достъпни цени. Агенцията се намира в центъра на град Варна.

Рейтинг 5
Сам Хоум - Infocall.bg
Сам Хоум - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
за Сам Хоум

Отдаване наеми Варна-Център

Агенция за недвижими имоти Сам Хоум е основана в град Варна от брокери с над 10 годишен опит в сферата. Основна цел на агенцията е да предостави качествено обслужване на своите клиенти.

Основната дейност на компанията е свързана с посредничество при сделки с недвижими имоти, покупка на недвижими имоти, продажба на недвижими имоти, наемане на недвижим имот, отдаване под наем на недвижим имот, инвестиции в недвижими имоти.

Фирмата разполага с юридически отдел представляван от трима действащи адвокати покриващи всички сфери на правото.

Архитектурен отдел, който може да изработи проект както за интериорен дизайн така и за цялостно изграждане на обект, сграда. Партньори са всички водещи банки в страната, които осигуряват максимално добри условия за кредитиране на НАШИТЕ клиенти. Сътрудничи си и със застрахователен брокер, който може да осигури най-изгодната и активна застраховка за Вашето имущество.

Агенцията разполага с уютен офис на бул. Сливница в град Варна, България, също така и с офис в Ромфорд, Лондон, Великобритания.

Ключови думи: апартаменти под наем Варна Център, недвижими имоти Варна Център, отдаване наеми Варна Център
Етикети: Агенция за недвижими имоти
Тази страница е посетена 724 пъти.
Общо посещение на профила: 2163.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка