Диагностика белодробни заболявания в Искрец-София - СБПФЗДПЛР Цар Фердинанд I ЕООД

СБПФЗДПЛР Цар Фердинанд I е болнично заведение за диагностика на пациенти с остри и хронични белодробни заболявания в село Искрец, Област София.

СБПФЗДПЛР Цар Фердинанд I ЕООД - Infocall.bg
СБПФЗДПЛР Цар Фердинанд I ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Диагностика белодробни заболявания в Искрец-София

СБПФЗДПЛР Цар Фердинанд I е болнично заведение за диагностика на пациенти с остри и хронични белодробни заболявания. Клиничното заведение се намира в село Искрец, Област София.

Специализираната клиника за белодробни заболявания разполага с модерна медицинска техника и апаратура за преглед, диагностика, лабораторно и рентгеново изследване.

СБПФЗДПЛР Цар Фердинанд I разполага с опитен и квалифициран медицински персонал, отдаден на своята работа. Благодарение на техния опит и професионализъм, лечебното заведение е помогнало на много хора да се излекуват от белодробните заболявания от които страдат.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Автор:

Диагностика белодробни заболявания в Искрец-София - СБПФЗДПЛР Цар Фердинанд I ЕООД
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от СБПФЗДПЛР Цар Фердинанд I ЕООД
Ключови думи за услугата: диагностика белодробни заболявания Искрец София, лечение белодробни заболявания Искрец София, рехабилитация пациенти белодробни заболявания Искрец София, специализирана белодробна болница Искрец София, болнична аптека Искрец София
Тази страница е посетена 698 пъти.
Общо посещение на профила: 10953.
Телефонен номер е поискан 95 пъти.