Счетоводно обслужване в Шумен - Счетоводство Шумен

Счетоводна кантора в град Шумен предлага за своите клиенти пълно счетоводно обслужване

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

Счетоводно обслужване в Шумен

Счетоводна кантора предлага пълно счетоводно обслужване за физически и юридически лица в град Шумен. Пълното счетоводно обслужване включва: оперативно водене и приключване на счетоводната отчетност, съставяне на вторични и осчетоводяване на първични счетоводни документи, начисляване и изготвяне на платежни документи, представяне и изготвяне на справки-декларации по ЗДДС пред данъчната служба.

Счетоводната кантора извършва изготвяне на ежемесечни справки по Закона за ДДС, изготвяне на ведомости за работни заплати, изготвяне на Годишен счетоводен отчет и приложения, съгласно Закона за счетоводството и Счетоводните стандарти.

Счетоводно обслужване в Шумен - Счетоводство Шумен
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от Счетоводство Шумен
Ключови думи за услугата: счетоводна кантора Шумен, счетоводни услуги Шумен, счетоводно обслужване Шумен, ТРЗ Шумен, личен състав Шумен, финансово счетоводни консултации Шумен, изчисляване отпуски Шумен, административни услуги Шумен
Тази страница е посетена 1336 пъти.
Общо посещение на профила: 8700.