Продажба на автомобили в Сандански | Сеа Карс ЕООД

Фирма Сеа Карс град Сандански извършва продажба, гаранционно поддържане, ремонт, застраховане, боядисване и пребоядисване на нови и употребявани автомобили.

Сеа Карс ЕООД - Infocall.bg
Сеа Карс ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Продажба на нови автомобили в Сандански

Фирма Сеа Карс град Сандански е основана през 2004 година. Основната дейност на дружеството е продажбата на нови и употребявани автомобили, тяхното гаранционно поддържане и ремонта им.

Компанията притежава права за внос и дистрибуция на френски автомобили с марката PEUGEOT. След основаването Сеа Карс закупува земеделска земя на Главен път Е 79 и започна строителство на автосервиз и шоурум. Новият обект отворя врати на 1 Октомври 2005 година.

Сеа Карс ЕООД разполага с квалифициран персонал, който бива подлаган на многобройни тестове, за да докаже своята способност. За квалификацията на персонала се грижат обучаващи кадри и наблюдаващи специалисти. Това е гаранция за високо качество на услугите, които фирмата предлага.

Сеа Карс ЕООД е компания развиваща се и усъвършенстваща се с всяка изминала година на работа. Към днешна дата е на челни позиции на пазара.

Сеа Карс ЕООД е търсен и предпочитан партньор от множество доволни клиенти.

Ключови думи: продажба нови автомобили Сандански, продажба автомобили Сандански, продажба употребявани автомобили Сандански, гаранционно поддържане автомобили Сандански, боядисване автомобили Сандански, пребоядисване автомобили Сандански, застраховане автомобили Сандански, ремонт автомобили Сандански
Етикети: Автобояджийски услуги, Автокъща, Коли на лизинг, Продажба на коли, Ремонт на кола
Тази страница е посетена 2191 пъти.
Общо посещение на профила: 8222.
Телефонен номер е поискан 73 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка