Шивашки услуги Шумен

Шивашко ателие в Шумен предлага шиене на чанти и торби от плат, ремонтиране на дрехи, зашиване на ципове и други качествени шивашки услуги.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Качествени шивашки услуги в Шумен

Фирма в Шумен е с основна дейност насочена в извършването на професионални шивашки услуги. Фирмата разполага със съвременно шивашко оборудване и креативен екип с богат професионален опит в тази област.

Фирмата се занимава основно с шиене на торби от плат. Размерът и видът на торбите се изработват по желание на клиента. Фирмата предлага също така и шиене на чанти с оригинален дизайн и по желание на клиента - без ограничение във вида и размера.

Шивашкото ателие произвежда продукти с отлично качество и богато разнообразие от платове и цветове. Предлага на своите клиенти ремонтиране на дрехи и зашиване на ципове. Професионалната работа и многобройните доволни клиенти са гаранция за качеството на предлаганите шивашки услуги.

Ключови думи: качествени шивашки услуги Шумен, шиене торби от плат Шумен, шиене чанти Шумен, ремонтиране дрехи Шумен, зашиване ципове Шумен, шивашко ателие Шумен, шивашки услуги Шумен,
Етикети: Шивашки услуги
Тази страница е посетена 2171 пъти.
Общо посещение на профила: 6260.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка