Товарни автомобили София

Фирма се занимава с търговия на ремаркета, автофургони, надстройки за товани автомобили и хладилни камери за транспорт в град София.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Търговия с товарни надстройки, ремаркета и фургони в София

Фирма в София извършва търговия с автомобилни надстройки, ремаркета и фургони за товарни автомобили. Дружеството разполага с автопарк за товарни платформи и ремаркета.

Дружеството се занимава с дистрибуция и продажба на надстройки за товарни автомобили, употребявани ремаркета, както и резервни части за тях. Предлага на българския пазар:

  • Автофургони;
  • Платформи със странични завеси / товарни платформи;
  • Самосвали;
  • Контейнерно шаси / сменяема ходова част;
  • ремаркета с плъзгащ под.

Фирмата предлага сключване на пълен сервизен договор за закупените от фирмата фургони и ремаркета за товарни автомобили. Поддръжката на вашите ремаркета включва оглед от специалист, намиране и отстраняване на всички проблеми по гумите, ходовата част, шаси, мостове, спирачки, светлини и електроника.

Продава резервни части за всички предлагани от фирмата надстройки и ремаркета. Фирмата извършва доставки на частите, а при неналичност на дадена част се предлага поръчка, намиране и доставяне на частта в най-кратки срокове.

Обекти на Товарни автомобили София
Ключови думи: ремонт фургони София, ремонт ремаркета София, производство товарни ремаркета София, авто фургони за товарни автомобили София, надстройки за товарни автомобили София, сервизна поддръжка товарни ремаркета София, сервизна поддръжка фургони София
Етикети: Коли на лизинг, Платформа за автомобили, Сервиз за камиони, Товарни автомобили, Части за коли
Тази страница е посетена 6902 пъти.
Общо посещение на профила: 15706.
Телефонен номер е поискан 102 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка