Стълбищни платформи | Подемни съоръжения София

Подемни съоръжения София извършва внос и продажба на стълбищни платформи, вертикални подемници, верижни стълбищни транспортьори, подемници за басейни и самолети.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Стълбищни платформи в София-Център

Подемни съоръжения София е представител за България на няколко от водещите европейски производители и доставчици, развиващи дейност в сферата на подемните съоръжения за хора в неравностойно положение. Подемни съоръжения София извършва внос и продажба на:

 

  • стълбищни платформи
  • вертикални подемници
  • верижни стълбищни транспортьори
  • подемници за басейни и самолети


Без да е нужно сериозно преустройство, вертикални и стълбищните верижни транспортьори и платформи, могат да се използват в административни и обществени сгради, развлекателни и търговски центрове, жилища, училища, гаражи и паркинги, надлези и подлези, за вътрешен и външен монтаж.

 

Ключови думи: стълбищни платформи София Център, верижни стълбищни транспортьори София Център, подемници самолети София Център, съоръжения хора неравностойно положение София Център, вертикални подемници София Център, подемници басейни София Център, магазин подемни съоръжения София Център
Етикети: Асансьори, Подемни машини, Помощни средства
Тази страница е посетена 2818 пъти.
Общо посещение на профила: 7834.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка